«Αγρίεψε» το Isuzu D-Max η Arctic Trucks!

H Arctic Trucks, γνωστή εταιρεία μετατροπών, ανέλαβε το έργο της βελτίωσης του θηριώδους Isuzu D-Max, με σκοπό να κατασκευάσει ένα pick up το οποίο δεν θα το σταματάει τίποτε!

Η επίσημη παρουσίαση του D-Max Arctic Trucks AT35 έγινε στο πλαίσιο της έκθεσης «Commercial Vehicle Show» στο Μπέρμιγχαμ, με τις δυο εταιρείες να μας αποκαλύπτουν την έκδοση προπαραγωγής του! Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το επίσημο λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί την άνοιξη του 2022. Ως γνωστόν η Arctic Trucks λατρεύει να κατασκευάζει σκληροπυρηνικά εκτός δρόμου τετρακίνητα οχήματα και το AT35 είναι ένα ακόμα εξαιρετικό δείγμα γραφής της. Αρχικά οι μηχανικοί της εταιρείας ενίσχυσαν περαιτέρω το σασί του D-Max, πριν τοποθετήσουν την νέα ανάρτηση της Bilstein. Η τελευταία με την ονομασία Performance Suspension πέρα από το γεγονός ότι αυξάνει την απόσταση από το έδαφος, φροντίζει παράλληλα οι θηριώδεις τροχοί των 35 ιντσών να διατηρούν πάντοτε επαφή με το δρόμο και να διαχειρίζονται με επιτυχία κάθε είδους εκτός δρόμου διαδρομή. Εξωτερικά τώρα, αλλάχτηκε η μάσκα, ενώ και τα φτερά εμπρός και πίσω έχουν φουσκώσει αρκετά.

Παρά το σκληρό εξωτερικό παρουσιαστικό του αυτοκινήτου η Arctic Trucks φρόντισε αρκετά και την καμπίνα του. Εντός λοιπόν συναντάμε τα νέα προσκέφαλα που φέρουν ραμμένα τα αρχικά «ΑΤ», όπως και τα ανάλογα πατάκια «Arctic Trucks Floor Mats». Επιπλέον έχει τοποθετηθεί ένα νέο infotainment με οθόνη 9 ιντσών κι 8 ηχεία, ενώ για τη διευκόλυνση στο παρκάρισμα υπάρχει κάμερα οπισθοπορείας, αλλά και αισθητήρες στάθμευσης.  Σε ότι αφορά τον εξοπλισμό ασφαλείας όπως και το εργοστασιακό Isuzu D-Max, έτσι και η εκδοχή της Arctic Trucks διαθέτει τον ίδιο που περιλαμβάνει τα συστήματα Traffic Sign Recognition, Automatic Windscreen Wipers, Emergency Lane Keeping, Cruise Control, Forward Collision Warning και Autonomous Emergency Breaking.

Get it on Google Play Download on the App Store