Ακυρώθηκε πάλι η έκθεση της Γενεύης!

Δυστυχώς η έκθεση της Γενεύης ακυρώθηκε και πάλι, με τους διοργανωτές να λαμβάνουν τη σκληρή απόφαση, βλέποντας πως  η πανδημία του κορονοϊού καλά κρατεί, αλλά και τα σημαντικά προβλήματα που έφερε στην παραγωγή των μικροτσίπ!

Η ακύρωση το Φεβρουάριο του 2020 και μάλιστα λίγες μέρες πριν η έκθεση ανοίξει τις πύλες της, ήταν πραγματικά ένα ισχυρό πλήγμα τόσο για τον κλάδο του αυτοκινήτου όσο και των εκθέσεων. Οι ελπίδες ήταν μεγάλες για το 2022, αλλά δυστυχώς η πανδημία δεν έχει καταλαγιάσει, με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος να φοβάται να βρεθεί σε ένα κλειστό περιβάλλον έκθεσης, ενώ έχουν δυσκολέψει αρκετά και τα διεθνή ταξίδια. Όμως το κυριότερο ήταν η έλλειψη στα μικροτσίπ που έχει «φρενάρει» σημαντικά την παραγωγή των αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα πολλές εταιρείες να μην βρίσκουν το νόημα να παρουσιάσουν νέα μοντέλα, τα οποία δεν θα μπορούσαν να τα παραδώσουν στους αγοραστές τους.

Όπως δήλωσε κι ο Πρόεδρος της Έκθεσης της Γενεύης, Maurice Turrettini, Πρόεδρος της διοργανώτριας Comité permanent du Salon international de l’automobile, «Πιέσαμε πολύ και προσπαθήσαμε τα πάντα για να ενεργοποιήσουμε ξανά τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2022. Όμως παρά τις μεγάλες μας προσπάθειες αυτό δεν ήταν εφικτό και πήραμε την απόφαση να αναβάλλουμε την έκθεση. Είμαι βέβαιος πως το 2023 η έκθεση της Γενεύης θα είναι πιο δυνατή από ποτέ».

Get it on Google Play Download on the App Store