Αλλάζει το σήμα της η Renault

Έχει γίνει της μόδας το τελευταίο χρονικό διάστημα κι οι εταιρείες στο πλαίσιο της ανανέωσής τους, αλλάζουν τα σήματα τους.

Έπειτα από τις VW, Opel, Kia, Nissan, Maserati και Peugeot, τώρα μια ακόμη μάρκα, η Renault ανακοίνωσε πως κι εκείνη θα προβεί στην απαραίτητη αλλαγή. Οι Γάλλοι σχεδιαστές το έκαναν πιο επίπεδο με τα δύο διαμάντια να είναι όμορφα «μπλεγμένα» μεταξύ τους. Μάλιστα θα το δούμε πάνω σε αυτοκίνητο παραγωγής το 2022. Μια πρώτη γεύση η Renault μας είχε δώσει στη παρουσίαση του ηλεκτρικού πρωτότυπου 5, αλλά η εταιρεία δεν είχε αναφέρει τίποτα επ` αυτού, οπότε και πέρασε απαρατήρητο. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί πάνω σε πιο αυτοκίνητο θα δούμε φορεμένο το νέο σήμα, ενώ εξετάζεται το γεγονός να μπει στην έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου Megane eVision, το οποίο θα μας παρουσιαστεί φέτος, αλλά αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022.

Από το 1900, το σήμα της μάρκας έχει αλλάξει αρκετές φορές, με την τελευταία έκδοση να κυκλοφορεί το 2015. Αυτό ήταν μια φρεσκαρισμένη εκδοχή του σήματος που είχε λανσαριστεί το 1992. Η συγκεκριμένη αλλαγή στο λογότυπο είναι η ένατη από την ίδρυση της Renault. Σύμφωνα με τον αρχισχεδιαστή της Renault, Gilles Vidal, όλα τα αυτοκίνητα της Renault θα «φορέσουν» το νέο σήμα το αργότερο μέχρι το 2024.

Get it on Google Play Download on the App Store