18χρονος πωλητής τράκαρε BMW X6 M σε test drive

Το χειρότερο δυνατό ποδαρικό στην αγορά εργασίας έκανε ένας 18χρονος, που προκάλεσε ζημιές χιλιάδων δολαρίων μόλις μερικές μέρες μετά τα πρώτα του ένσημα. Ο λόγος; Η BMW X6 M πρώτης γενιάς που έδειχνε σε test drive, βρέθηκε να καρφώνεται σε γκαράζ σπιτιού!

Ο Vladyslav Vityk έδειχνε το βαυαρικό υπερ-SUV σε δυο υποψήφιους αγοραστές, κάνοντάς τους βόλτα στους δρόμους του Έλμχερστ, στο Σικάγο. Για άγνωστους λόγους, ο νεαρός πωλητής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και «μπούκαρε» σε αυλή σπιτιού, καταλήγοντας με σφοδρότητα στο γκαράζ της οικίας. Η σύγκρουση ήταν τόσο δυνατή ώστε η X6 M διαλύθηκε μπροστά, με ένα τροχό να εκσφενδονίζεται αρκετά μέτρα μακριά. Προφανώς η υπερβολική ταχύτητα υπήρξε ο πρώτος ύποπτος για τις αστυνομικές αρχές, κάτι για το οποίο δικαιώθηκαν από πλάνα που κατέγραψαν κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας και άλλων σπιτιών.

Ο Vityk συνελήφθη με τις κατηγορίες της υπέρβασης του ορίου ταχύτητας, της επικίνδυνης οδήγησης και της αντικανονικής αλλαγής λωρίδων (βλέπε «σφήνες»). Ο οδηγός και ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν τραυματίστηκαν, ωστόσο οι δυο επιβαίνοντες στην X6 M μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα. Για να έχουμε μια εικόνα της δυναμικής του αυτοκινήτου, η πρώτη X6 M διαθέτει 560 ίππους και 680 Nm από τον 4.4 V8 twinturbo. Το 8άρι αυτόματο και το σύστημα τετρακίνησης τροφοδοτούν όλους τους τροχούς, προσφέροντας επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 4,7 δλ. (πάντα στον κόφτη των 250 χλμ./ώρα η τελική). Κοντολογίς, δεν είναι για άπειρους οδηγούς.

Get it on Google Play Download on the App Store