30 νέα μοντέλα από τη Skoda έως το 2022!

Η Skoda έχει ανεβάσει κατά πολύ τον πήχη για τα νέα μοντέλα της, τα οποία ξεχωρίζουν από ποιότητα, εμφάνιση κι επιδόσεις. Οι μηχανικοί και σχεδιαστές δουλεύουν πυρετωδώς για να μας προσφέρουν 30 νέα μοντέλα Skoda έως το 2022.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε από τον ισχυρό άντρα της μάρκας, Bernhard Maier, ο οποίος το έχει βάλει στόχο η Skoda να πουλάει ετησίως 2 εκατομμύρια μοντέλα!

Δείτε ακόμα: Πρεμιέρα για το νέο Skoda Vision IN

Ήδη η τσέχικη εταιρεία μας παρουσίασε το Skoda Vision IN, που παρουσιάστηκε για την αγορά της Ινδίας, ενώ αναμένεται να διατεθεί και στο Μεξικό. Όπως δήλωσε ο κ. Maier, στόχος είναι το λανσάρισμα 30 νέων μοντέλων έως και το 2022. Μάλιστα τα δέκα εξ αυτών θα είναι μερικώς ή πλήρως ηλεκτρικά. Επιπρόσθετα η Skoda μετά την παρουσίαση της νέας Octavia RS θα παρουσιάσει και την plug-in hybrid έκδοση της, ενώ θα ακολουθήσει ένα αμιγώς ηλεκτρικό crossover που θα πατάει στην πλατφόρμα ΜΕΒ.

Διαβάστε επίσης: Έρχεται η ολοκαίνουργια Skoda Fabia

O κ. Maier τοποθετήθηκε και για τα ηλεκτρικά οχήματα κι ανέφερε: «Ναι, τα ηλεκτρικά οχήματα είναι το μέλλον αλλά θα πρέπει να βελτιωθούν οι δομές σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Αλλά το κυριότερο είναι πως η νέα αυτή τεχνολογία πρέπει να είναι προσβάσιμη στους πελάτες μας, αλλά και οι αγορές να προετοιμαστούν σιγά-σιγά. Όμως υπάρχει ακόμα τεράστια διαφορά στην υποδομή. Για παράδειγμα στην Ολλανδία υπάρχει φορτιστής ανά τρία χιλιόμετρα, στη Γερμανία κάθε 20 χιλιόμετρα». Τέλος, οι νέες γενιές των Fabia και Superb, είναι επίσης υπό εξέλιξη και θα ξεκινήσουν προς το τέλος του 2022.

Δείτε ακόμη: Επίσημες εικόνες της νέας Skoda Octavia RS

Get it on Google Play Download on the App Store