Μόνο 6 ώρες άντεξε μια Ferrari F8 Tributo!

Είναι κρίμα κάποιοι να έχουν το χρήμα να πάρουν το supercar της αρεσκείας τους, αλλά να μην έχουν τα «χέρια» ούτε να το φέρουν από την αντιπροσωπεία στο σπίτι τους.

Μια άτυχη Ferrari F8 Tributo κατάφερε να αντέξει μόλις 6 ώρες στα χέρια του ιδιοκτήτη της, πριν αυτός την κάνει άχρηστη στον γερμανικό αυτοκινητόδρομο Α5. Ο τυχερός – άτυχος 43 ετών κάτοχός της, αφού κατέβαλε το ποσό των 360.000 ευρώ για την απόκτηση της Ferrari F8 Tributo, έμαθε με τον σκληρό τρόπο ότι η μεγάλη ισχύς θέλει χέρια. Αφού περίμενε ένα χρόνο για να παραλάβει την ιταλική βολίδα, δεν πρόλαβε τελικά να τη χαρεί καθόλου. Εδώ ισχύει η παροιμία «όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος». Και αυτό γιατί 6 ώρες αργότερα η Ferrari F8 Tributo των 710 ίππων έγινε σμπαράλια, με το μπροστινό μέρος να καταστρέφεται εντελώς.

Σύμφωνα με το πόρισμα της αστυνομίας, η F8 Tributo οδηγούσε σε βρεγμένο οδόστρωμα με εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα. Προφανώς το αυτοκίνητο να έχασε την πρόσφυση και από το φαινόμενο της υδρολίσθησης, όπου εκεί κάθε ηλεκτρονικό βοήθημα δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Το αυτοκίνητο αρχικά χτύπησε σε ένα τσιμεντένιο φράγμα στην άκρη του δρόμου, σχίζοντας το πίσω ελαστικό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί εντελώς ο έλεγχος, με τη Ferrari εν συνεχεία να χτυπάει πάνω σε ένα λεωφορείο κι έπειτα στο προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Ο οδηγός δεν τραυματίστηκε, αλλά ο επιβάτης του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρούς, αλλά όχι απειλητικούς για τη ζωή του τραυματισμούς. Η μοναδική φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από την αστυνομία, δείχνει την ολοκληρωτική καταστροφή του ιταλικού supercar, με το εμπρόσθιο τμήμα να είναι αγνώριστο!

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η Ferrari F8 Tributo τροφοδοτείται με ένα V8 3.9 λτ. κινητήρα, ισχύος 720 ίππων και 770 Nm ροπής. Η επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα είναι θέμα χρόνου μόλις 2,9 δλ., ενώ η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 340 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store