70χρονος «άδειασε» Ferrari Testarossa για ένα βίντεο

Η ανάγκη για clicks και views στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξελίσσεται σε μάστιγα. Κόσμος φτάνει μέχρι να ρισκάρει, ακόμα και να χάνει τη ζωή του, στην προσπάθεια για μια εντυπωσιακή λήψη, που θα κάνει την καταμέτρηση θεάσεων να «χτυπάει» πολλαπλά ψηφία. Στην προκειμένη, το θύμα ευτυχώς δεν ήταν άνθρωπος. Αλλά και πάλι, το γεγονός πως μια Ferrari Testarossa έγινε φιτίλια για ένα βίντεο είναι πέρα για πέρα λυπηρό.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά το όλο σκηνικό δεν στήθηκε από κάποιον πιτσιρικά, αλλά έναν 70χρονο! Ένας Ιταλός επιστράτευσε εικονολήπτη και ηχολήπτη, προκειμένου να γυρίσει video και να το ανεβάσει στο YouTube. Το σενάριο δεν το ξέρουμε, αλλά υποθέτουμε πως θα ήταν στο κλασικό μοτίβο αφήγησης της ιστορίας του μοντέλου, με πλάνα μέσα-έξω και ενδεχομένως κάποιες «ζόρικες» γωνίες. Το μέρος ήταν μια μικρή κωμόπολη, ονόματι Montemurlo, και συγκεκριμένη η πλατεία Piazza della Costituzione. Η οποία, ειρήσθω εν παρόδω, βρίσκεται δίπλα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Ο 70χρονος είχε τη φαεινή ιδέα να αρχίσει τα skidpad στην πλατεία, με απώτερο σκοπό μια εσάνς από πλαγιολίσθηση. Η κεντρομήχανη, 12κύλινδρη και 390 ίππων Ferrari όμως, απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Κρίνοντας από την κατάληξη σε παρακείμενη ελιά, μπορούμε με σιγουριά να συμπεράνουμε πως εδώ απουσίαζαν. Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο, με τον ασπρομάλλη «κασκαντέρ» να διακομίζεται στο νοσοκομείο. Για καλή του τύχη, τη γλίτωσε ελαφρά τραυματισμένος. Τώρα καλείται να αντιμετωπίσει κατηγορίες για σωρεία παραβάσεων του Κ.Ο.Κ., ενώ δεν διέθετε άδεια για γύρισμα. Το σκοπό του πάντως, τον πέτυχε: έγινε viral.

Get it on Google Play Download on the App Store