Αδιανόητη συλλογή με 24 τετράτροχα όνειρα

Μια απίστευτη αρμάδα supercars και μοναδικών τετράτροχων παρουσιών βγαίνει σε δημοπρασία από την Collecting Cars, η οποία το βάζει σκοπό να κάνει κατάληψη στα όνειρα και τα γράμματα προς τον Άγιο Βασίλη (μην ξεχνιόμαστε, Χριστούγεννα έρχονται).

Η συλλογή ανήκει σε γνωστό συλλέκτη, που κυκλοφορεί με το όνομα «MWVMNW» και απαρτίζεται από αυτοκίνητα επιπέδου Ferrari F40, Lamborghini Aventador Roadster SVJ, BMW M3 E30, Honda NSX και πάει λέγοντας. Μια 24τράδα ονειρώξεων σε τέσσερις τροχούς, χρονολογίας από το 1988 μέχρι το 2021, για κάθε γούστο και επιθυμία, αλλά μόνο σε κουπέ ή κάμπριο εκτελέσεις. Αν κάποιος θέλει σεντάν, estate ή SUV, δεν πρόκειται να το βρει εδώ. Αντιθέτως, αν ψάχνει για σπάνια M3 E30 Convertible, Ferrari 456 GT, βελτιωμένη 355 GTS, BMW Z8, restomodded Ford GT40, Porsche Cayman GT4 ή Ferrari Enzo βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος.

Η F40, που έχει βαφτεί σε ένα πολύ σπάνιο βαθύ μπλε, ήταν το απόλυτο φαβορί για το υψηλότερο ποσό στη δημοπρασία, ακολουθούμενη από την κατάμαυρη Enzo. Οι εκατομμυριούχοι συλλέκτες, όμως, έκαναν την ανατροπή και έχουν φέρει το νεότερο «Cavallino Rampante» μπροστά, με διαφορά 1,2 εκατ. λιρών: στα 3,25 εκατ. λίρες τοποθετείται μέχρι στιγμής η Enzo, στα 2,15 εκατομμύρια η F40! Από τεράστια απόσταση ακολουθεί η Aventador SVJ, στις 385.500 λίρες, με τις Aston Martin Vanguish Zagato Volante (200.000 λίρες) και DBS Superleggera (150.000 λίρες) να κλείνουν την πρώτη πεντάδα των «μπινταρισμάτων».

Get it on Google Play Download on the App Store