Άφθαρτη Mercedes E-Class 7ετίας με 702.080 χλμ.

Τα αυτοκίνητα της Mercedes είναι συνώνυμα της υψηλής ποιότητας, γεγονός που αποδεικνύεται και με την πάροδο του χρόνου και των χιλιομέτρων. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει μοντέλα Mercedes «φορτωμένα» με εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα, τα οποία μοιάζουν λες και έχουν κάνει πολύ λιγότερα από όσα αναγράφονται στο οδόμετρό τους.

Μια τέτοια περίπτωση φαίνεται να είναι η συγκεκριμένη Mercedes E 200 BlueTEC 7G-Tronic Plus, με πρώτη ταξινόμηση τον Ιούλιο του 2015. Παρά το γεγονός ότι μετράει λιγότερο από 7 χρόνια, έχει διανύσει 702.080 χλμ., τα οποία αντιστοιχούν με σχεδόν 9.000 χλμ. το μήνα! Με τόσα χιλιόμετρα θα περίμενε κανείς να δει φθορές εξωτερικά και ειδικά στο εσωτερικό, όπως είναι στα διάφορα χειριστήρια, στο κάθισμα του οδηγού και στο ταμπλό.

Ωστόσο, όπως διακρίνεται από τις εικόνες, είναι πολύ καλά συντηρημένη, χωρίς να μαρτυρά με τίποτα τη χρήση που έχει γίνει. Μόνο το «λειασμένο» τιμόνι μαρτυρά ότι έχει χρησιμοποιηθεί πολύ. Προφανώς και ήταν ταξί και ο ιδιοκτήτης του το πρόσεχε σαν τα μάτια του.

Την κίνηση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου αναλαμβάνει ο «χιλιομετροφάγος» ντίζελ των 2.143 κ.εκ. Καινούργιος είχε ισχύ 136 ίππων και 360 Nm ροπής, ενώ σε συνδυασμό με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εξασφάλιζε επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 10,7 δλ. και μέγιστη ταχύτητα 205 χλμ./ώρα.

Τώρα η εικονιζόμενη Mercedes E-Class Station Wagon πωλείται από εμπορία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στη Γερμανία, στην τιμή των 7.990 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store