Αγόρασε εμπορικό για να στεγάσει τη συλλογή του!

Ένα γκαράζ μπορεί να έχει πολλές μορφές: υπαίθριο, με κάλυμμα, κλειστό. Ωστόσο, εμπορικό κατάστημα να μετατρέπεται σε χώρο στάθμευσης δεν έχουμε ξαναδεί.

Δείτε ακόμα: Απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων διεφθαρμένου πολιτικού!

Ένας Αμερικανός θιασώτης της αυτοκίνησης, διατηρεί στην κατοχή του πάνω από 220 αιθέριες υπάρξεις σε τέσσερις τροχούς! Όπως είναι λογικό, δύσκολα θα μπορούσε ένα συμβατικό γκαράζ να στεγάσει τα αυτοκίνητά του. Ο Rick Treworgy, όπως ονομάζεται ο ήρωας της καθόλα πραγματικής ιστορίας, όσο εμπλούτιζε τη συλλογή του τόσο απελπιζόταν. Επειδή ακριβώς δεν υπήρχε χώρος για όλα τα οχήματα, αναγκαζόταν να τα διατηρεί σε αποθήκες και γκαράζ ανά τη Φλόριντα. Καθότι πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες πολιτείες των Η.Π.Α., κάποια αυτοκίνητα απλά υπήρχαν στην κατοχή του καθώς δεν μπορούσε να τα επισκεφθεί για να τα οδηγήσει!

Μέχρι που μια μέρα, ήρθε η πιο γνωστή αλυσίδα εμπορικών καταστημάτων στην Αμερική να δώσει τη λύση. Ένα από τα μαγαζιά της έκλεισε, αφήνοντας 3.720 τετραγωνικά μέτρα κενά. Ό,τι καλύτερο για τον Rick και τα «κορίτσια» του! Το πρώην εμπορικό διαμορφώθηκε κατάλληλα και μετετράπη σε μουσείο muscle cars, με την επωνυμία «Muscle Car City». Αντί 12,5 δολαρίων, ο κόσμος μπορεί να θαυμάσει αυτοκίνητα όπως Chevrolet Corvette MK1-MK4, Pontiac GTO, Dodge Charger, Chevrolet Camaro, Plymouth Barracuda, AMC AMX, Dodge Coronet και πολλά ακόμα.

Διαβάστε επίσης: Παραδόθηκε ο δρόμος-γίγας των 700 χλμ. στη Ρωσία

Το γκαράζ/μουσείο βρίσκεται στην Punta Gorda και κάποια σαββατοκύριακα το χρόνο, φιλοξενεί μέχρι υπαίθριο παζάρι αυτοκινήτων στον προαύλιο χώρο!

Get it on Google Play Download on the App Store