Αγρίνιο: Φτέρνισμα έστειλε αυτοκίνητο σε χαντάκι!

Ένα απίστευτο ατύχημα, ευτυχώς χωρίς δυσάρεστες -πέραν των υλικών ζημιών- συνέπειες, έλαβε χώρα στο Αγρίνιο, όταν ένας οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου  του και κατέληξε σε χαντάκι, εξ αιτίας φτερνίσματος!

Όπως αναφέρει το agrinionews.gr, το ατύχημα συνέβη περί τις 10:30 το πρωί της Πέμπτης, στην επαρχιακή οδό Αγρινίου-Αγγελοκάστρου, όπου το πράσινο Hyundai Atos ενός 60χρονου οδηγού  εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε σε παρακείμενο αύλακα. Διερχόμενοι οδηγοί έσπευσαν και απεγκλώβισαν τον οδηγό ενώ κινητοποιήθηκε στο σημείο και η Πυροσβεστική αν και δεν απαιτήθηκε τελικά η συνδρομή της. Κατά δήλωση του ίδιου, του 60χρονου, το ατύχημα προκλήθηκε από… ένα φτέρνισμα, το οποίο προκάλεσε απώλεια ελέγχου και έστειλε το κορεατικό μικρό στο παρακείμενο χαντάκι.

Η Αστυνομία διεξάγει την προβλεπόμενη έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος, αν και είναι προφανές τι έγινε: ο οδηγός φτερνίστηκε τόσο δυνατά, ώστε η ακούσια κίνηση των χεριών στο τιμόνι έδωσε τροχιά για το αυλάκι, στο οποίο τελικά κατέληξε το Atos. Για καλή τύχη όλων, το μόνο που ζημιώθηκε ήταν το αυτοκίνητο, με τον οδηγό να αποκομίζει λίγες εκδορές. Προληπτικά, πάντως, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου.

Get it on Google Play Download on the App Store