Αναγεννημένα MINI Cooper κοστίζουν 89.000 ευρώ!

Οι λάτρεις των κλασικών βρετανικών αυτοκινήτων σίγουρα θα γνωρίζουν το όνομα David Brown Automotive. Μια εταιρεία που έχει έδρα τη Μεγάλη Βρετανία και κατά καιρούς έχει παρουσιάσει απίστευτες δουλειές. Μια από αυτές είναι τα αναγεννημένα MINI, που δεσπόζουν στις φωτογραφίες.

Τα εικονιζόμενα και πλήρως ανακατασκευασμένα MINI που προορίζονται για την αγορά των Η.Π.Α., αγγίζουν τις 89.000 ευρώ! Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η Oselli Edition, με κινητήρα 1,4 λίτρων 125 ίππων, που συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων. Σύμφωνα με την εταιρεία η διαδικασία της επιτάχυνσης έως και τα 100 χλμ./ώρα απαιτεί 7,8 δλ.! Αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα πέδησης μιας και για τα εμπρός φρένα έχουν τοποθετηθεί μεγαλύτεροι δίσκοι, αλλά και 4πίστονες δαγκάνες.

Περιποιημένη είναι κι η καμπίνα τους, αφού διαθέτει αρκετές δόσεις πολυτέλειας και τεχνολογίας, όπως σύστημα ψυχαγωγίας που είναι συμβατό με τα πρωτόκολλα επικοινωνίας Apple CarPlay & Android Auto. Το δέρμα κυριαρχεί, όπως επίσης κι οι επενδύσεις αλουμινίου και ξύλου, ενώ έχουν τοποθετηθεί ηλεκτρικά παράθυρα, αλλά και σύγχρονο σύστημα κλιματισμού. Βέβαια υπάρχουν και πιο «αγωνιστικές» επιλογές που συνοδεύονται από σκληροπυρηνικά μπάκετ καθίσματα! Για τη σειρά ΜΙΝΙ Remastered η David Brown Automotive θα κατασκευάσει μόνο 60 αυτοκίνητα. Όλα τα μοντέλα που θα βγουν από τη γραμμή παραγωγής θα μπορούν να έρθουν στα μέτρα του πελάτη, ανάλογα με το προσωπικό του γούστο και τις δικές του ανάγκες. Αλλά για ένα ΜΙΝΙ που κοστίζει σχεδόν 90.000 ευρώ λογικό το βρίσκουμε!

Get it on Google Play Download on the App Store