Απίστευτη τιμή για αυτό το… καινούριο Citroen 2CV

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και αγαπημένα κλασικά αυτοκίνητα που έχουν ποτέ παρουσιαστεί, είναι το Citroen 2CV, το οποίο έμεινε στην παραγωγή για 42 χρόνια (1948 – 1990). Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών έγιναν διάφορες αλλαγές και αναβαθμίσεις, ωστόσο διατήρησε το χαρακτηριστικό του σχήμα με τις έντονες καμπύλες.

Δείτε ακόμη: Ποια τραγούδια είναι ακατάλληλα για οδήγηση;

Ένα από τα τελευταία 2CV που κατασκευάστηκαν, είναι το εικονιζόμενο μοντέλο του 10/1990. Παρά τα 28 του χρόνια έχει διατηρηθεί σαν καινούργιο, αφού το κοντέρ του έχει γράψει μόλις 145 χιλιόμετρα. Μάλιστα τον περασμένο μήνα έγινε στο αυτοκίνητο μια γενική επιθεώρηση, έτσι ώστε να είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει ξανά στους δρόμους. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, τόσο το αμάξωμα, όσο και το εσωτερικό του βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς να έχει γίνει καμία αναπαλαίωση.

Πληροφοριακά, τα τελευταία 2CV εφοδιάζονταν με 2κύλινδρο αερόψυκτο boxer κινητήρα χωρητικότητας 602 κ.εκ. απόδοσης 29 ίππων και με ροπή 39 Nm. Το μηχανικό αυτό σύνολο επιτάχυνε το ελαφρύ αμάξωμα των 585 κιλών στα 0-100 χλμ./ώρα σε 33,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα έφτανε τα 115 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμη: Νέα περιπολικά για την Ελληνική Αστυνομία

Για το τέλος αφήσαμε την τιμή που ζητείται από τον πωλητή. Όσο και αν σας ακουστεί απίστευτο, ζητείται το ποσό των 99.000 ευρώ!

Get it on Google Play Download on the App Store