Ασύλληπτη τιμή για τη McLaren του Hamilton!

Τη McLaren MP4-25A του Lewis Hamilton δημοπράτησε ο γνωστός οίκος RM Sotheby’s, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με την τιμή της να φτάνει τα 5,6 εκατομμύρια ευρώ (6,6 εκατ. δολάρια)!

Σίγουρα η μεγαλειώδης νίκη του Lewis στον αγώνα της Κυριακής συνέβαλε να εκτοξευθεί η τιμή του μονοθεσίου, με το οποίο ο Βρετανός οδηγός είχε κερδίσει το Grand Prix της Τουρκίας το 2010, καθώς και τη 2η θέση στο κινέζικο GP. Μάλιστα το ίδιο μονοθέσιο είχε κερδίσει κι ο Jenson Button, ο οποίος είχε καρπωθεί την 3η θέση στον αγώνα του Abu Dhabi. Η McLaren MP4-25A είναι το δεύτερο πιο ακριβό μονοθέσιο που έχει ποτέ δημοπρατηθεί, με την κορυφή να ανήκει στη Ferrari του Schumacher. Αυτό είχε διατεθεί το 2017 φτάνοντας τα 7,5 εκατ. δολάρια (6,4 εκατ. ευρώ).

Όπως δήλωσε κι ο υπεύθυνος δημοπρασιών του οίκου RM Sotheby’s, Shelby Myers, «Δεν είναι συχνό φαινόμενο να μπορείς να διαθέσεις ένα προϊόν τόσο ξεχωριστό, όσο αυτό το μονοθέσιο. Ως οίκος RM Sotheby’s, είμαστε τυχεροί που έχουμε μια στενή και συνεχιζόμενη συνεργασία με τη Formula 1, μιας κι έτσι είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μοναδικά εκθέματα στους εκλεκτούς μας πελάτες. «Τα επιτεύγματα του Sir Lewis Hamilton στο άθλημα είναι αξιοσημείωτα και σίγουρα τα μονοθέσιά του θα είναι τα πλέον περιζήτητα τα επόμενα χρόνια»!

Get it on Google Play Download on the App Store