Τροχαίο ατύχημα μέσω Google Maps!

Κατά καιρούς οι εικόνες του Google Maps μας έχουν δώσει τροφή για απίστευτα άρθρα. Μερικές τέτοιες εικόνες ήλθαν ξανά στο φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά από το Μεξικό! Πιο συγκεκριμένα τα ραντάρ κατέγραψαν ένα τροχαίο που έγινε στην πόλη Tlaquepaque του Μεξικό, όπου ένα μηχανάκι έπεσε με δύναμη πάνω σε ένα pick up.

Δείτε ακόμα: To Google Maps έστειλε 100 οδηγούς στα χωράφια! (+video)

Κρίνοντας από τις φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα και τη θέση του pick up, αυτό πρέπει να έκανε αναστροφή ή απλά να βγήκε από το parking του εμπορικού χωρίς να κοιτάξει! Η μοτοσυκλέτα έχει χτυπήσει με δύναμη στη δεξιά μεριά του αυτοκινήτου. Από τους δυο επιβαίνοντες ο ένας χτυπάει στο παρμπρίζ, ενώ ο άλλος έχει «σηκωθεί» στον αέρα. Οι φωτογραφίες σύμφωνα με τον μηχανισμό της Google έχουν θολώσει σε πρόσωπα και πινακίδες κι έτσι δεν μπορούμε να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες. Το ατύχημα συνέβη τον Ιούλιο του 2015 κι ενώ οι φωτογραφίες Street View του κεντρικού δρόμου έχουν ανανεωθεί, το ατύχημα εξακολουθεί να είναι ορατό από άλλες οπτικές γωνίες.

Διαβάστε επίσης: Πήρε αποζημίωση 152 εκατομμυρίων για τροχαίο ατύχημα!

Τις συνέπειες του ατυχήματος δεν τις γνωρίζουμε κι ιδιαίτερα αν υπήρξε θανάσιμος τραυματισμός. Γιατί τραυματισμός γενικότερα σίγουρα είχαμε, καθότι η σύγκρουση ήταν αρκετά σφοδρή. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να την γλίτωσαν ελαφρά, αν και το θεωρούμε απίθανο μιας και κανείς από τους επιβαίνοντες δεν φορούσε κράνος.

Δείτε ακόμα: Σε τι παραμένει παραδοσιακή η Honda;

Get it on Google Play Download on the App Store