Απίθανο Datsun King Cab 4×4 του 1981 (+video)

Η παλιά και γνωστή Datsun είναι άμεσα συνδεδεμένη με το σπορ 240Ζ, τα κλασικά σεντάν που μεγάλωσαν γενιές, αλλά και τα εξαιρετικά δημοφιλή και αθάνατα pickup. Ένα τέτοιο σπάνιο πλέον αγροτικό Datsun, είναι και το King Cab 4×4 του 1981 που βλέπετε και πωλείται στην τιμή των 18.900 δολαρίων (τρέχουσα ισοτιμία 15.980 ευρώ).

Προφανώς και έχει γίνει πλήρης ανακατασκευή στο αμάξωμα και στο εσωτερικό, αφού παρά τα 40 χρόνια του βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Το δάπεδο έχει επιφανειακές σκουριές, ενώ κάτω από το εμπρός καπό του φιλοξενείται ο 2.2 λτ. 4κύλινδρος κινητήρας, συνδυασμένος με μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων. Σύμφωνα με την αγγελία το οδόμετρό του έχει γράψει μόλις 66.054 μίλια (106.304 χλμ.), τα οποία είναι σίγουρα πολύ λίγα αναλογικά με τις τέσσερις δεκαετίες που μετράει.

Εξωτερικά το κλασικό καφέ χρώμα του ταιριάζει ιδανικά, με τον σκληροτράχηλο χαρακτήρα του να ενισχύουν περεταίρω τα τρακτερωτά ελαστικά και η σχάρα οροφής με τους προβολείς ομίχλης. Αντίστοιχη είναι και η παραδοσιακή απόχρωση στο πολύ καλά διατηρημένο εσωτερικό. Μάλιστα εξοπλίζεται με air condition και με ηχοσύστημα.

Δείτε το και στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store