Από 8.990€ το Lada Niva Legend στην Ελλάδα (+τιμές)

Μετά από πολυετή απουσία από την ελληνική αγορά, η Lada επανέρχεται δριμύτερη, με όλη την γκάμα των μοντέλων της. «Ποδαρικό» θα κάνει το ανανεωμένο Lada Niva Legend, ενώ θα ακολουθήσουν τα Niva Travel, Granta, Vesta και Xray). Ο βασικός λόγος που λανσάρεται πρώτα το Niva Legend είναι οι ιδιαίτερα χαμηλές τιμές του, καθώς και η ζήτηση που υπάρχει για το σκληροτράχηλο 4×4.

Πιο αναλυτικά, οι παραγγελίες για το Niva Legend έχουν ξεκινήσει, με τις πρώτες παραδόσεις στους πελάτες να είναι προγραμματισμένες μετά τις 31 Απριλίου. Οι διαθέσιμες εκδόσεις είναι τέσσερις, με τιμή εκκίνησης τις 8.990 ευρώ (με Φ.Π.Α).

  • Niva Legend Classic: από 8.990 ευρώ
  • Niva Legend Luxe: από 10.990 ευρώ
  • Niva Legend Urban: από 12.990 ευρώ
  • Niva Legend Black: από 14.990 ευρώ

Ο εξοπλισμός της βασικής έκδοσης Classic είναι «σπαρτιάτικος», καθώς περιλαμβάνονται ABS, αερόσακος οδηγού και υδραυλικό τιμόνι. Τις βασικές ανέσεις όπως ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, air condition και ραδιόφωνο διαθέτει η έκδοση Luxe. Το Urban εξοπλίζεται με ζάντες αλουμινίου, ηλεκτρικούς καθρέπτες, διαφορετικούς προφυλακτήρες και επενδύσεις, φώτα ομίχλης και αερόσακο συνοδηγού. Το κορυφαίο στην γκάμα Black εμφανίζει περισσότερο «πολυτελή» στοιχεία εξωτερικά και στο εσωτερικό, συν σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών και θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα. Να σημειωθεί ότι για τις 100 πρώτες παραγγελίες δίνονται δωρεάν 5ετής εργοστασιακή εγγύηση (έναντι 2 ετών), συν 5 χρόνια δώρο service.

Την κίνηση του Niva Legend αναλαμβάνει το γνωστό και παλαίμαχο μηχανικό σύνολο των 1.7 λτ. Με την ισχύ των 84 ίππων στις 5.000 σ.α.λ. και τη ροπή των 129 Nm στις 4.000 σ.α.λ., κόμπακτ ρωσικό 4×4 επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 17,0 δλ., η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 142 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 9,9 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 189 γρ./χλμ.

Καλή Πρωταπριλιά!

Get it on Google Play Download on the App Store