Άρωμα βενζίνης για την ηλεκτρική Ford Mustang

H Mustang Mach-E εξελίσσεται σε τεράστια επιτυχία για τη Ford, ωστόσο -ούσα ηλεκτρική- δεν παύει να μη διαθέτει αυτή την κλασική μυρωδιά της βενζίνης. Αυτό έρχεται να αλλάξει το Mach-Eau. Ένα, κυριολεκτικά, άρωμα αμόλυβδης!

Το «Μπλε Οβάλ» πραγματοποίησε έρευνα, που αφορούσε στο τι λείπει περισσότερο σε έναν κάτοχο ηλεκτρικού αυτοκίνητου από τα παραδοσιακά θερμικά. Ένας στους πέντε ανέφεραν τη μυρωδιά του καυσίμου, ενώ η συγκεκριμενοποίηση αυτού εκτινάχθηκε στο 70% σχετικά με την ευωδία της βενζίνης! Μάλιστα, η μυρωδιά της αμόλυβδης συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο δημοφιλών, μαζί με αυτές του κρασιού, των τυριών και των νέων βιβλίων. Για τους «μερακλήδες», λοιπόν, που αποφασίζουν να στραφούν στην ηλεκτροκίνηση, η Ford συνεργάστηκε με την Ofliction για να παρουσιάσει το Mach-Eau. Ένα «premium άρωμα» με δυνατή εσάνς βενζίνης, που προσφέρει παράλληλα νότες βενζαλδεΰδης (βασικό συστατικό της «καινουργίλας» στο εσωτερικό των νέων αυτοκινήτων) και παρακρεσόλης (η μυρωδιά των ελαστικών).

Για να μη θυμίζει βενζινάδικο το τελικό αποτέλεσμα, προστέθηκαν αρώματα λεβάντας, τζίντζερ, γερανίου και σανδαλόξυλου, μαζί με ένα αδιευκρίνιστο «ζωώδες στοιχείο», προκειμένου να δοθεί η «χροιά αλόγου». Pony car όνομα και «θυμίαμα», δηλαδή. Η συσκευασία είναι των 50 ml και, προς το παρόν, δεν διατίθεται προς πώληση. Όποιος θέλει να πάρει όσφρηση από Mach-Eau θα πρέπει να αγοράσει την κορυφαία Mach-E GT, μαζί με την οποία προσφέρεται -προαιρετικά- το ρινικό ενισχυτικό οκτανίων.

Get it on Google Play Download on the App Store