Άστρωτο και μπάνικο Ford GT στο σφυρί (+video)

Το Ford GT είναι ένα supercar το οποίο δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ένα μοναδικό δημιούργημα της μάρκας που εξοπλίζεται με τον 3,5 λίτρων κινητήρα που αποδίδει 656 ίππους!

Στο σφυρί λοιπόν βγήκε ένα σχεδόν καινούργιο μοντέλο, χρονολογίας 2019 και βαμμένο σε ένα φανταστικό πράσινο χρώμα, με την κωδική ονομασία Snake Skin Green, επιλογή που στοίχισε ούτε λίγο, ούτε πολύ 26.180 ευρώ. Επιπλέον, το εικονιζόμενο GT διαθέτει ένα ακόμα έξτρα πακέτο carbon, κόστους 61.000 ευρώ. Αυτό το πακέτο προσθέτει στο supercar της Ford ένα πολυανθρακικό κάλυμμα για τον κινητήρα, λωρίδες από ανθρακονήματα, καθώς κι εξάτμιση τιτανίου. Όλο το αμάξωμα διαθέτει προστασία κεραμικής επίστρωσης και μια επιπλέον μεμβράνη που προστατεύει ακόμα περισσότερο. Στο εσωτερικό συναντάμε ενθέσεις από ανθρακονήματα σε διάφορα σημεία, καθώς και μαύρη Alcantara στα καθίσματα, αλλά και στις επενδύσεις των θυρών.          

Το αυτοκίνητο έχει κάνει μόλις 50 χλμ., στοιχείο που δείχνει πως ο αρχικός ιδιοκτήτης του Ford GT είχε σκοπό να το πουλήσει για κέρδος, αμέσως μετά τη λήξη του 2ετούς εμπάργκο μεταπώλησης που ορίζει η Ford. Το εξαιρετικά εντυπωσιακό supercar μαγεύει στον κόσμο των δημοπρασιών πλέον, με την τιμή του να ορίζεται στις 918.000 ευρώ!

Get it on Google Play Download on the App Store