Ασύλληπτη τιμή για «καινούργιο» VW Beetle του 1964

Ένα από τα πιο δημοφιλή και αναγνωρίσιμα αυτοκίνητα που έχουν ποτέ κατασκευαστεί είναι o θρυλικός «σκαραβαίος», το κλασικό Volkswagen Beetle. Συνολικά κατασκευάστηκε σε 21,5 εκατομμύρια αντίτυπα από το 1938 έως το 2003, ενώ ακόμα και σήμερα πολλοί είναι εκείνοι που αναζητούν ένα Beetle σε καλή κατάσταση ή ακόμα και για αναπαλαίωση.

Διαβάστε ακόμη: Έρχονται χρεώσεις μετά την αγορά του αυτοκινήτου

Το συγκεκριμένο όμως Beetle του 1964 δεν αποκλείεται να είναι το μοναδικό στον πλανήτη το οποίο έχει παραμείνει ουσιαστικά αμεταχείριστο όλα αυτά τα χρόνια. Σύμφωνα με την αγγελία αγοράστηκε καινούργιο από τον Rudy Zvarich το 1964 για να αντικαταστήσει το Beetle του 1957 και κληρονομήθηκε από τον ανιψιό του το 2014. Όλα αυτά τα χρόνια το αυτοκίνητο φυλασσόταν σε κλειστό γκαράζ και διένυσε μόλις 35 χιλιόμετρα, ενώ ακόμα οι υαλοκαθαριστήρες και τα καλύμματα των τροχών είχαν παραμείνει αχρησιμοποίητα στα κουτιά τους και το αυτοκίνητο δεν είχε πλυθεί ποτέ!

Το πιο απίστευτο είναι όμως η τιμή του, αφού ο πωλητής ζητά το ασύλληπτο ποσό του 1 εκατομμυρίου δολαρίων! Θα βρεθεί άραγε κάποιος που θα δώσει τόσα πολλά χρήματα για αυτό το αυτοκίνητο;

Διαβάστε ακόμη: Από την πρώτη στην τελευταία Mercedes C-Class εν κινήσει (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store