Αυτό είναι το πληθωρικό Ρωσικό SUV… Bentley

Το όνομα αυτής Aurus Komendant και κατασκευάζεται από την Aurus Motors, την εταιρεία που παράγει το Aurus Senat, τη λιμουζίνα του Βλαντιμίρ Πούτιν! Το μοντέλο δοκιμάζεται σε σκληρές συνθήκες στη Σουηδία και φέρει βαρύ καμουφλάζ.

Δείτε ακόμα: Ιδού η Ρωσική Rolls-Royce της Aurus

Όμως οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες έδωσαν έμπνευση σε ανεξάρτητο σχεδιαστή, ο οποίος μας πρόσφερε τις πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες. Ομολογουμένως το νέο Aurus Komendant διαθέτει έναν δυναμικό σχεδιασμό ενώ διακρίνεται και με την πολυτέλεια του. Σε αρκετά σημεία αναμένεται να έχει κοινά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά με την λιμουζίνα του Πούτιν. Στο εμπρός τμήμα, ξεχωρίζει η κάθετη και χρωμιωμένη μάσκα, αλλά και τα παραλληλόγραμμα φωτιστικά σώματα. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το πίσω τμήμα του μοντέλου με τα μακρόστενα φωτιστικά,και τις τραπεζοειδείς απολήξεις της εξάτμισης. Κερασάκι στη τούρτα, η αεροτομή στην πόρτα του χώρου αποσκευών.

Διαβάστε επίσης: Παραδόθηκε ο δρόμος-γίγας των 700 χλμ. στη Ρωσία

Ένα τόσο εμφατικό αμάξωμα απαιτεί και τον ανάλογο κινητήρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες κάτω από το μυώδες καπό θα υπάρχει ένα υβριδικό σύνολο με βενζινοκινητήρα V8 4.4 λίτρων, συνδυαστικής ισχύος κοντά στους 600 ίππους και στα 880 Nm ροπής. Η δύναμη θα περνάει και στους τους τέσσερις τροχούς, μέσω του αυτόματου κιβωτίου εννέα σχέσεων. Το νέο μοντέλο αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2021, με τις πωλήσεις να ξεκινούν το 2022.

Get it on Google Play Download on the App Store