Αυτό είναι το νέο «παιχνίδι» του Ken Block

Η Audi μόλις παρουσίασε το Audi S1 ​​e-tron quattro Hoonitron, που έχει αναπτυχθεί αποκλειστικά και μοναδικά για τον Αμερικανό καλλιτέχνη του drift, τον Ken Block. Το αμιγώς ηλεκτρικό αυτό σπορ αυτοκίνητο θα είναι ο πρωταγωνιστής σε ένα νέο βίντεο που θα παράγει ο Block μαζί με την ομάδα του και θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.

Το πολύ εντυπωσιακό αυτό όχημα εφοδιάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες και τετρακίνηση, διαθέτει πλαίσιο από ανθρακόνημα και η ισχύς θα είναι σε αφθονία (δεν ανακοινώθηκε). Ο Ken Block δηλώνει κατενθουσιασμένος με το νέο του «παιχνίδι», αφού μπορεί να κάνει ντόνατς με ταχύτητα 150 χλμ./ώρα από στάση, απλά πατώντας το δεξί πεντάλ. Κάτι που είπε ότι είναι μια ολοκαίνουργια εμπειρία για αυτόν.

Ολόκληρη η ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας, του S1 Hoonitron πραγματοποιήθηκε από την Audi Sport στο Neckarsulm, όπου εκεί παράγεται και το Audi RS e-tron GT. Η Audi Design στο Ingolstadt ήταν υπεύθυνη για τον σχεδιασμό, οποίος ήταν κάθε άλλο παρά μια ασυνήθιστη δουλειά για τον Marc Lichte και την ομάδα του. Ο βασικός λόγος δυσκολίας ήταν ότι έπρεπε να δημιουργήσουν ένα συναρπαστικό σύγχρονο ηλεκτρικό σπορ όχημα. που να φέρνει στο νου το θρυλικό Audi Sport quattro S1.

Οι φίλοι και θαυμαστές του Ken Block, θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν να κάνει τα «χορευτικά» του στο νέο βίντεο με την ονομασία Elektrikhana, οδηγώντας το S1 Hoonitron. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα προσφέρει άφθονο θέαμα, ενώ είμαστε σε αναμονή για να μάθουμε τις τεχνικές του προδιαγραφές, αλλά και τι ήχος θα ακούγεται (καθότι ηλεκτρικό), πλην των ελαστικών που θα σκούζουν.

Get it on Google Play Download on the App Store