Αυτός είναι ο διάδοχος της Lamborghini Aventador

Η επόμενη μέρα για τις V12 Lamborghini είναι κοντά, με τον υβριδικό διάδοχο της Aventador να αναμένεται εντός των προσεχών μηνών. Λογικά δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι την επίσημη πρεμιέρα για να δούμε το αυτοκίνητο, καθώς ήδη έχουμε τις πρώτες διαρροές.

Σε εικόνες που ανέβασαν οι λογαριασμοί Automotive_mike και Cochespias στο Instagram, φαίνεται η τελική μορφή της πολυαναμενόμενης Lambo. Στο εμπρός μέρος βλέπουμε μια πολύ πιο επιθετική προσέγγιση συγκριτικά με την Aventador, που θυμίζει αρκετά τη Sian. Πλάι δεσπόζουν οι μεγάλες εισαγωγές για την ψύξη του μοτέρ, ενώ πίσω το εξαγωνικό μοτίβο των εξατμίσεων, τα μακριά φωτιστικά σώματα και ο θεόρατος διαχύτης κυριαρχούν πίσω, όπου θα πρέπει να περιμένουμε (όπως μπροστά και στο πάτωμα) επίσης ενεργά αεροδυναμικά βοηθήματα. Όνομα, ωστόσο, δεν αναγράφεται στην πινακίδα, πολύ πιθανόν γιατί ακόμα δεν έχει αποφασιστεί.

Ως γνωρίζουμε εδώ και καιρό, η διάδοχος της Aventador θα είναι υβριδική, στο πνεύμα της Sian και της νέας Countach. Στις δυο mild hybrid Ιταλίδες, δηλαδή, όπου ο 6.5 V12 συνεργάζεται με ηλεκτροκινητήρα 35 ίππων και ισάριθμων Nm, για ένα συνολικό αποτέλεσμα 819 και 814 ίππων αντίστοιχα. Η Lamborghini συγκέντρωσε τις πιο φημισμένες V12 δημιουργίες της, προκειμένου να ξεπροβοδίσει τη θρυλική κινητήρια διάταξη και να ανακοινώσει τον ερχομό της επόμενης μέρας, η οποία θα ανατείλει μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους. Μέχρι τέλη Μαρτίου, κοινώς, θα έχει παρουσιαστεί το μοντέλο που θα πάρει τη σκυτάλη από την Aventador.

Get it on Google Play Download on the App Store