Black Friday με το 2ο αυτοκίνητο στη μισή τιμή

H Black Friday καθιερώθηκε ως η ημέρα των μεγάλων προσφορών σε ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη, ωστόσο οι εκπτώσεις επεκτάθηκαν σε κάθε είδους προϊόντα, από ρούχα και παπούτσια, έως αυτοκίνητα. Πως θα σας ακούγονταν λοιπόν ότι αγοράζοντας ένα καινούργιο αυτοκίνητο, παίρνετε ένα ίδιο δεύτερο στα μισά λεφτά;

Και όμως κάτι τέτοιο αποτελεί ένα πραγματικό γεγονός, ωστόσο δεν αφορά την εγχώρια αγορά, αλλά την Ολλανδία. Εκεί η Fiat με την απόκτηση ενός 500 Hybrid, δίνει ένα ακόμα με έκπτωση 50%! Η προσφορά αυτή ισχύει από σήμερα 22 Νοεμβρίου, έως και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου. Εναλλακτικά παρέχεται με ιδιωτική μίσθωση από 199 ευρώ το μήνα για 60 συνολικά μήνες, αλλά με μόνο 7.500 χλμ. το χρόνο.

Το Fiat 500 Hybrid που διατίθεται στην Ολλανδία περιλαμβάνει στο βασικό του εξοπλισμό 7 αερόσακους, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 7 ιντσών, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, ηλεκτρικά παράθυρα, air condition, ζάντες αλουμινίου και διάφορα ακόμα. Πληροφοριακά, το Fiat 500 1.0 λτ. Hybrid κοστίζει στην Ολλανδία από 16.050 ευρώ. Στην Ελλάδα μπορεί να μην έχει η Fiat Black Friday, ωστόσο η τιμή του είναι πολύ χαμηλότερη και ξεκινάει από 12.827 ευρώ με την έκπτωση (έναντι 15.017 ευρώ αρχικής).

Get it on Google Play Download on the App Store