BMW E30 M3 από τις λίγες… κυριολεκτικά

Η BMW M3 E30 είναι από τα πλέον πολυπόθητα σπορ αυτοκίνητα και όχι άδικα, καθώς ο καθαρόαιμος οδικός χαρακτήρας της σε συνδυασμό με τις λίγες μονάδες που κυκλοφορούν ανάμεσά μας, είναι χαρακτηριστικά που την κάνουν περιζήτητη. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την έκδοση Sport Evolution II, η τιμές της οποίας ανεβαίνουν διαρκώς.

Δείτε ακόμη: Νέο, ηλεκτρικό BMW i3 με αυτονομία έως 360 χλμ.

Η εικονιζόμενη BMW E30 M3 EVO II δεν θα μπορούσε να είναι εξαίρεση παρά το γεγονός πως στο οδόμετρό της έχει περίπου 100.000 χλμ. αφού η κατάστασή της είναι αψεγάδιαστη. Βέβαια έχει γίνει ανακατασκευή αλλά με πολύ προσοχή στη λεπτομέρεια, κάτι που φαίνεται από και από τις εικόνες πιο πάνω.

Το αυτοκίνητό είναι ένα από τα 501 μοντέλα που κατασκεύασε η BMW και είναι παραγωγής 1988. Για την ιστορία να πούμε πως αποτελεί την πιο ισχυρή έκδοση της BMW M3 E30, καθώς κάτω από το καπό της είχε τον S14 2.3 λίτρων που απέδιδε 220 ίππους. Αυτή όμως δεν ήταν η μόνη διαφορά της, καθώς είχε μειωμένο βάρος, ενώ ήταν διαθέσιμη σε τρία ειδικά χρώματα, το Misano Red, το Macao Blue και το Nogaro Silver.

Διαβάστε επίσης: Αυτή η BMW Σειρά 1 κοιτάει «στα μάτια» την Μ3

Η ανακατασκευή της έγινε το 2015 και οι εκτιμήσει κάνουν λόγο για τιμή που θα φτάσει κοντά στα 100.000 ευρώ. Λίγα… αν αναλογιστεί κανείς πως μοντέλα σαν και αυτό αλλά με λιγότερα χιλιόμετρα και χωρίς ανακατασκευή πωλούνται μέχρι και 170.000 ευρώ! Εδώ μπορείτε να δείτε τη σχετική αγγελία για το αυτοκίνητο.

Get it on Google Play Download on the App Store