Χαμός σε βενζινάδικο που έβαλε την αμόλυβδη 0,18€ λτ.

Η αύξηση στις τιμές των καυσίμων δεν είναι κάτι που αφορά μόνο την Ελλάδα ή την Ευρώπη γενικότερα, αλλά και άλλα κράτη και ηπείρους, όπως και τις Η.Π.Α. Μη φανταστείτε ότι έφτασε τα δυσθεώρητα κόστη της χώρας μας, όμως και εκεί η άνοδος είναι σημαντική.

Η μέση τιμή της αμόλυβδης Premium είναι στα 5,685 δολάρια το γαλόνι, ή 1,5 δολάρια το λίτρο (1,43€/λτ.). Φυσικά, ανάλογα την περιοχή μπορεί να είναι υψηλότερη ή χαμηλότερη, όπως άλλωστε ισχύει παντού. Στην Καλιφόρνια για παράδειγμα η μέση τιμή είναι στα 6,436 δολάρια το γαλόνι. Ωστόσο, σε ένα πρατήριο Shell στην περιοχή Rancho Cordova, έγινε ένα σοβαρό λάθος και αντί για 6,99 δολάρια το γαλόνι, μπήκε 0,699 (0,18€/λτ.), με αποτέλεσμα να το αντιληφθεί ο κόσμος και μέσα σε λίγα λεπτά να γίνει πανικός.

Ένας πελάτης πίστευε αρχικά ότι θα πληρώσει πάρα πολλά δολάρια για να φουλάρει το αυτοκίνητό του, όμως εν τέλει ο λογαριασμός ήταν μόλις 14 δολάρια. Έκπληκτος, κάλεσε αμέσως συγγενείς και φίλους για να πάνε για ανεφοδιασμό, ενώ ανέβασε και σχετικό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο κάτοχος του πρατηρίου κατάλαβε το μέγα αυτό λάθος μετά από 3 ώρες, αλλά ήταν ήδη αργά, γιατί είχαν γεμίσει σχεδόν τσάμπα πολλοί τα αυτοκίνητά τους.

Δείτε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store