Χωράφι γεμάτο εγκαταλελειμμένες Porsche 928

Στα χωράφια κρύβονται θησαυροί, εντός και εκτός εισαγωγικών. Δεν μιλάμε μόνο για τα εφόδια της μάνας γης ή τους θρύλους που συνοδεύουν ιστορίες για κρυμμένα σεντούκια. Εδώ και δεκαετίες τα χωράφια εξυπηρετούν ως χώρος εναπόθεσης αυτοκινήτων και λοιπών οχημάτων, για τα οποία οι ιδιοκτήτες δεν έχουν περαιτέρω σχέδια χρήσης. Μια τέτοια περίπτωση αφορά πάνω από 10 Porsche 928, που έχουν αφεθεί έρμαια των ορέξεων του χρόνου.

Τα γερμανικά grand tourer κείτονται εγκαταλελειμμένα σε ένα οικόπεδο στις Η.Π.Α., δίχως να υπάρχει η παραμικρή διάθεση για επισκευή ή πώλησή τους. Ο Steve Rhodes, ιδιοκτήτης του οικοπέδου, δηλώνει πως οι Porsche ανήκαν σε έναν φίλο του, ο οποίος μια μέρα του ζήτησε να τις αφήσει εκεί – υποτίθεται προσωρινά. Τελικά δεν επέστρεψε ποτέ, με τις 928 να μένουν αμανάτι. Έκτοτε ο Rhodes συνεχίζει να παίζει το ρόλο του «μαντρόσκυλου», αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο πώλησης οποιουδήποτε αυτοκινήτου, είτε για ανακατασκευή είτε για ανταλλακτικά.

Ο συνολικός αριθμός των 928 ξεπερνά τις 10, με τις φωτογραφίες να αποκαλύπτουν τουλάχιστον 13. Η γκάμα είναι ευρεία, περιλαμβάνοντας από τα πρώτα μοντέλα χωρίς την αεροτομή μέχρι τις τελευταίες S4, με το ανανεωμένο πίσω μέρος και το spoiler. Ο Rhodes κόβει τον αέρα σε όποιον τυχόν θελήσει να επισκεφθεί το μέρος για να «σηκώσει» κάποιο αυτοκίνητο, προειδοποιώντας για την ύπαρξη περίφραξης, μοναδικής πύλης εισόδου, καμερών και -φυσικότατα, από τη στιγμή που είμαστε στην Αμερική- όπλων.

Get it on Google Play Download on the App Store