Δεύτερη νιότη για τις Lancia Delta HF Integrale

Η Stellantis αναζωογονεί κλασικά αυτοκίνητα των εταιρειών Alfa Romeo, Fiat, Lancia και Abarth, μέσω της διεύρυνσης γνήσιων ανταλλακτικών που προσφέρει για διάφορα μοντέλα, σε συνεργασία με τη Mopar. Έτσι προσφέρει μια δεύτερη νιότη για τα οχήματα και λύνει τα χέρια των κατόχων τους, οι οποίοι έψαχναν για βασικά ανταλλακτικά.

Το νέο αυτό εγχείρημα ξεκίνησε στα τέλη του 2019 με εμπρός και πίσω προφυλακτήρες για τις Lancia Delta HF Integrale και Lancia Delta HF Integrale Evoluzione, ενώ στη συνέχεια συνεχίστηκε με εμπρός και πίσω προφυλακτήρες για την Alfa Romeo 147 GTA, μαζί με ένα πρακτικό σετ περιποίησης αυτοκινήτου με ειδικά προϊόντα φροντίδας κλασικών αυτοκινήτων.

Η μοναδικότητα της σειράς «Heritage Parts» έγκειται στην ικανότητα να χρησιμοποιούνται πρωτότυπα καλούπια και υλικά, διασφαλίζοντας την υψηλότερη ποιότητα και την τέλεια εφαρμογή. Τώρα η σειρά αυτή επεκτείνεται με 7 ειδικά ατσάλινα πάνελ για τη Lancia Delta HF Integrale Evoluzione. Αυτά είναι το καπό, τα φτερά και τα πάνελ των θυρών. Επιπλέον 31 άλλα αυθεντικά εξαρτήματα περιλαμβάνονται τώρα στον κατάλογο. Διατίθενται σε περιορισμένους αριθμούς και βάσει διαθεσιμότητας, για τα μοντέλα Alfa Romeo GTV / Spider, Alfa Romeo GT, Alfa Romeo 147, Alfa Romeo 156, Fiat Coupé και Fiat Barchetta.

Πιο συγκεκριμένα διατίθενται 10 μονάδες ελέγχου έγχυσης και 21 μέρη αμαξώματος, με προφυλακτήρες, φτερά, πόρτες, πίσω πόρτες και καπό. Όλα αυτά τα ανταλλακτικά είναι ζωτικής σημασίας για τη διαφύλαξη της συλλεκτικής και οικονομικής αξίας αυτών των αυτοκινήτων. Δεδομένης της περιορισμένης διαθεσιμότητάς τους, θα μπορούσαν επίσης να γίνουν πολύτιμες επενδύσεις για το μέλλον.

Τα προϊόντα στο «Heritage Parts» μπορούν να παραγγελθούν από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Stellantis ή απευθείας από το Mopar Store.

Get it on Google Play Download on the App Store