Διάσημος κωμικός τράκαρε την Bugatti Veyron μόλις την αγόρασε!

Ο διάσημος κωμικός Tracy Morgan είχε την ευτυχία και την οικονομική άνεση προφανώς, να πάει ένα ωραίο πρωϊνό σε μια αντιπροσωπεία πολυτελών μοντέλων και να αποκτήσει μια μεταχειρισμένη Bugatti Veyron Grand Sport.

Κατέβαλε το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων, κύριος και χαρούμενος έφυγε από την αντιπροσωπεία Manhattan Motorcars. Όμως η ευτυχία του δεν κράτησε για πολύ! Γιατί;

Δείτε ακόμη: Το Jeep Gladiator κοντράρει την Bugatti Veyron!

Γιατί όπως βρισκόταν στην περιοχή Hells Kitchen της Νέας Υόρκης, ενεπλάκη σε ατύχημα με ένα ασημί Honda CR-V, το οποίο οδηγούσε μια κυρία. Σύμφωνα με τις αρχές τα δυο αυτοκίνητα ακούμπησαν στα φτερά όπως έστριβαν στο φωτεινό σηματοδότη. Βέβαια η ζημιά θα είναι μικρή για το CR-V, για το οποίο και ανταλλακτικά υπάρχουν και σε προσιτή τιμή βρίσκονται, εν αντιθέσει με της Bugatti Veyron Grand Sport τα οποία είναι σπάνια και όπως αντιλαμβάνεστε κοστίζουν!

Διαβάστε επίσης: Πόσο κοστίζουν τα ασφάλιστρα της Bugatti Chiron;

Μόλις 30 λεπτά ο Morgan χάρηκε την Bugatti Veyron Grand Sport και δικαίως έχασε την ψυχραιμία του ο διάσημος κωμικός, ο οποίος μετά το… «μπαμ» βγήκε από το supercar έξω φρενών, αλλά σύμφωνα με μάρτυρες γρήγορα ανέκτησε την ψυχραιμία του. Σε ότι αφορά την υπαιτιότητα του ατυχήματος, πλέον θα το λύσουν οι ασφαλιστικές εταιρείες και η αστυνομία, μιας και η οδηγός του Honda CR-V υποστηρίζει πως ο Tracy Morgan ήταν αυτός που τη χτύπησε.

Get it on Google Play Download on the App Store