Δημοπρατείται εξαιρετικά σπάνια Porsche Cayenne

Με τη γραμμή παραγωγής να περιορίζεται σε μόλις 600 κομμάτια, αυτή η ειδική έκδοση της Porsche Cayenne S, η Transsyberia, είναι κάτι παραπάνω από μια συνηθισμένη Cayenne πρώτης γενιάς.

Αυτό το μοντέλο κατασκευάστηκε για να εορταστεί ο θρίαμβος της Γερμανικής μάρκας στο Transsyberia Rally, εξ ου και ο διαφορετικός εξοπλισμός που φέρει η εν λόγω Cayenne.

Δείτε ακόμα: Νέα Porsche Cayenne Turbo S E-Hybrid 680 PS

Ο εξοπλισμός του, τονίζει τα off-road χαρακτηριστικά του, με βελτιωμένη ανάρτηση για χρήση εκτός δρόμου, ειδική ενίσχυση για μέγιστη προστασία κάτω από τον κινητήρα, καθώς και πίσω διαφορικό με δυνατότητα κλειδώματος. Το εικονιζόμενο μοντέλο είναι κατασκευής 2010 και δημοπρατείται με 162.000 χλμ. στο ενεργητικό του. Μάλιστα μέχρι στιγμής δεν έχει «χτυπηθεί» για ποσό μεγαλύτερο των 6.100 ευρώ. Η εν λόγω Porsche κινείται από τον 4.8 λίτρων V8 κινητήρα με ισχύ 405 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με ένα 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Εξωτερικά η σπάνια αυτή Cayenne έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ξεχώριζαν και στο αγωνιστικό μοντέλο. Ενσωματώνονται δηλαδή οι πορτοκαλί λεπτομέρειες στα πλαϊνά του αμαξώματος, στα καλύμματα των καθρεφτών, ενώ άξιες αναφοράς είναι οι 5άκτινες ζάντες 18 ιντσών με τα All Terrain ελαστικά.

Διαβάστε επίσης: Η Lamborghini Urus ισοπεδώνει την Porsche Cayenne Turbo (+video)

Στο εσωτερικό θα βρείτε επένδυση με μαύρο δέρμα, ενώ Alcantara ντύνει τα καθίσματα και το θερμαινόμενο τιμόνι. Πορτοκαλί λεπτομέρειες συναντάμε και στο ταμπλό, τα πατάκια και τα πάνελ των θυρών. Στην ίδια απόχρωση είναι επενδυμένος κι ο πίνακας οργάνων, όπου το διακριτικό Transsyberia «βγάζει» μάτι. Παρόλο που δεν μιλάμε για ένα ακριβώς συλλεκτικό κομμάτι, αυτή η ειδική έκδοση της Cayenne θα μπορούσε να σημαίνει κάτι παραπάνω για τους υποψήφιους αγοραστές από οποιαδήποτε άλλη έκδοση της. Τώρα αν τα «γκάζια» είναι αυτοσκοπός τότε μια Cayenne Turbo S να ήταν καλύτερη επιλογή.

Get it on Google Play Download on the App Store