Δυσαρεστημένος πελάτης μπούκαρε σε ξενοδοχείο!

Ένας αλαφιασμένος πελάτης ξενοδοχείου αποφάσισε να διατυπώσει τα παράπονά του μέσω αυτοκινήτου, εισβάλλοντας στο λόμπι του κτιρίου με το Audi A5 Cabriolet του και προκαλώντας μεγάλες ζημιές στη βόλτα του.

Τα πλάνα έρχονται από την Κίνα, και συγκεκριμένα τη Σανγκάη. Σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο της κινεζικής μεγαλούπολης, ένας επισκέπτης ήρθε σε διαφωνία με τους υπεύθυνους για την υπόθεση ενός χαμένου laptop. Σύμφωνα με μαρτυρίες παρισταμένων, όλα ξεκίνησαν όταν η διαμάχη έφτασε στο ερώτημα «πού πήγε το laptop;» Ο κάτοχός του υποστήριζε πως το πήρε κάποια καθαρίστρια, το ξενοδοχείο πώς το έχασε ο ίδιος. Αντί να φωνάξει την αστυνομία και να ακολουθήσει τις κείμενες διαδικασίες, όμως, ο αγανακτισμένος πελάτης πήρε το νόμο (και το τιμόνι) στα χέρια του.

Βγήκε στο πάρκινγκ, μπήκε στο λευκό Audi και όρμηξε στην περιστρεφόμενη πόρτα της εισόδου, μπουκάροντας στο λόμπι και συνεχίζοντας την τρελή πορεία του. Όσοι βρίσκονταν στο σημείο αναμενόμενα πανικοβλήθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν, μέχρι που τη λύση την έδωσε ο ίδιος όταν επιχείρησε να διαφύγει. Το αυτοκίνητο κόλλησε στα συντρίμμια που είχε προκαλέσει, με την αστυνομία να συλλαμβάνει αργότερα τον 28χρονο «καμικάζι». Τελικά το laptop -που είχε όντως κλαπεί, αλλά από άλλο επισκέπτη- βρέθηκε έξω από το ξενοδοχείο.

Get it on Google Play Download on the App Store