Έφαγε 6 χρόνια για να παρκάρει σε όλες τις θέσεις!

Οι χώροι στάθμευσης των σούπερ μάρκετ και εμπορικών κέντρων είναι ευρύτατα γνωστοί ως σημεία κοπανήματος θυρών και σιγανών περασμάτων δίπλα σε καρότσια. Ένας Αμερικανός, ωστόσο, βρήκε σε έναν τέτοιο έναν στόχο ζωής, για τον οποίο επένδυσε 6 ολόκληρα χρόνια!

Ο Gareth Wild επισκέπτεται το τοπικό σούπερ μάρκετ μια φορά την εβδομάδα, συν ό,τι χρειαστεί για «ψιλολοΐδια». Όπως υπολόγισε ο ίδιος, πηγαίνει στο κατάστημα τουλάχιστον 60 φορές το χρόνο. Τον υπολογισμό, ωστόσο, δεν το έκανε για να διαπιστώσει πόσα ξοδεύει. Ο Wild ανέπτυξε ένα  είδος εμμονής με τις θέσεις στάθμευσης, θέλοντας να σταθμεύσει σε όλες τουλάχιστον μια φορά! Ο Wild αποφάσισε να θέσει αυτή την ψυχαναγκαστική πρόκληση στον εαυτό του, όταν διαπίστωσε πως πάρκαρε σε συγκεκριμένες θέσεις.

Όπως λέει ο ίδιος: «Τα τελευταία 6 χρόνια κατέγραφα κάθε θέση του πάρκινγκ που έχω χρησιμοποιήσει στο σουπερμάρκετ της περιοχής σε μια προσπάθεια να παρκάρω σε όλες. Αυτή την εβδομάδα ολοκλήρωσα το έργο ζωής μου»! Το προσωπικό του «Magnum Opus», έγινε πράξη μετά από 6 χρόνια και έπειτα από κάποιες καθυστερήσεις, λόγω πανδημίας. Σύμφωνα με τα μαθηματικά του, οι 211 διαθέσιμες θέσεις κανονικά θα ήταν ζήτημα μικρότερο των 4 ετών. Η καραντίνα και οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας, όμως, πήγαν πίσω το πρόγραμμα κατά 2 χρόνια.

Ένα πρόγραμμα καθόλα σχολαστικό, στο οποίο ο 39χρονος είχε καταρτίσει ακριβή χάρτη με τις διαθέσιμες θέσεις, αποκλείοντας αυτές των ΑΜΕΑ, καροτσιών, πεζών, οικογενειών και τα σημεία που ήταν πολύ στενά για να χωρέσει το αυτοκίνητο.

Get it on Google Play Download on the App Store