Έκανε 1,6 εκ. χλμ. με Nissan Navara και του δώρισαν νέο

Πιθανώς να θυμάστε τον πολύ ευχαριστημένο κάτοχο ενός Nissan Frontier (το γνωστό σε εμάς Navara), ο οποίος ξεπέρασε το «φράγμα» του ενός εκατομμυρίου μιλίων (1,6 εκ. χλμ.), χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με το αγαπημένο του όχημα.

Δείτε ακόμα: Θα αγοράζατε νέο Nissan Sunny ή Qashqai;

Ο κ. Brian Murphy δουλεύει ως delivery και βρίσκεται στο τιμόνι του Frontier (αγορασμένο το 2007) καθημερινά περίπου 13 ώρες, καλύπτοντας πάρα πολλά χιλιόμετρα. Το ιαπωνικό pickup έχει διατηρηθεί σε πάρα πολύ κατάσταση και σίγουρα δεν του φαίνονται τα 1,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα που έχει κάνει. Είναι σαν να διανύσει την περίμετρο της γης σχεδόν 40 φορές!

Δείτε ακόμα: Nissan Juke 1.0 DIG-T 117 PS Vs VW T-Roc 1.0 TSI 115 PS

Βέβαια ο κ. Brian είναι προσεκτικός οδηγός και συντηρεί σωστά το αυτοκίνητό του, το οποίο κινείται από έναν κινητήρα βενζίνης 2.5 λίτρων με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων. Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη, τα πάντα είναι εργοστασιακά, ενώ ο δίσκος-πλατό αλλάχτηκε στα 1,2 εκατομμύρια χιλιόμετρα (!), όπως και ο ιμάντας χρονισμού για προληπτικούς λόγους. Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Δείτε ακόμα: Γνωρίζετε το Nissan Almera 1.6 200 PS; (+video)

Η Nissan αποφάσισε να τον τιμήσει, δίνοντάς του δώρο ένα ολοκαίνουργιο Frontier με τον πιο ισχυρό κινητήρα 3.8 λτ. V6, απόδοσης 310 ίππων και 381 Nm ροπής, συνδυασμένο με αυτόματο κιβώτιο 9 ταχυτήτων, για να κάνει πιο άνετα τη δουλειά του.

Get it on Google Play Download on the App Store