Έκπτωση στο service για εμβολιασμένους

Η συζήτηση για τους εμβολιασμούς και τα προνόμια που θα πρέπει να απολαμβάνουν όσοι επιλέξουν να συμμετάσχουν στα αντίστοιχα προγράμματα, αποτελεί το παγκόσμιο θέμα συζήτησης. Από τις πρώτες εφαρμογές στο χώρο του αυτοκινήτου είναι οι προσφορές σε service και ανταλλακτικά της Lada, αποκλειστικά για τους εμβολιασμένους.

Η ρωσική εταιρία από σήμερα και μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη, προσφέρει έκπτωση 10% στις εργασίες συντήρησης και 5% στα ανταλλακτικά σε όλους τους κατόχους μοντέλων της, αρκεί να έχουν κάνει εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Η διαδικασία πιστοποίησης είναι η γνώριμη, με την κατάλληλη εφαρμογή και την ανάγνωση QR κωδικού από την απέναντι πλευρά ή μέσω εμφάνισης του πιστοποιητικού εμβολιασμού. Οι εκπτώσεις αφορούν όλη την γκάμα των Lada, τόσο των επιβατηγών όσο και των επαγγελματικών, και κάθε εργασία συντήρησης. Επίσης, δεν εξαιρείται κανένα εξάρτημα από τις μειωμένες τιμές.

Η Lada διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο αντιπροσώπων και εξουσιοδοτημένων συνεργείων στη Ρωσία, αριθμώντας πάνω από 1.500 σημεία πώλησης και επισκευών! Μάλιστα, οι εκπτώσεις στα service δεν αποκλείεται να είναι το εφαλτήριο για περαιτέρω τιμολογιακές ελαφρύνσεις στους εμβολιασμένους, που θα αφορούν προνόμια αγοράς νέων μοντέλων, ακόμα και μειωμένης φορολογίας! Περισσότερες εξελίξεις θα έχουμε από το φθινόπωρο, καθώς οι Ρώσοι θέλουν να δουν τις αντιδράσεις του κόσμου.

Get it on Google Play Download on the App Store