Έκθεση Volvo «φάντασμα» με ανέγγιχτα αυτοκίνητα

Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν αντιπροσωπείες αυτοκινήτων οι οποίες για τους όποιους λόγους έχουν εγκαταλειφθεί και αφεθεί στο έλεος του χρόνου και του καιρού, όπως ισχύει και για την συγκεκριμένη.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Facebook, η πρώην αντιπροσωπεία της Volvo βρίσκεται στην πόλη Malmedy του Βελγίου. Μαζί με την έκθεση είναι παρατημένο και το πρατήριο υγρών καυσίμων για πάρα πολλά χρόνια, όχι όμως και ένα κατάστημα πιο δίπλα που λειτουργεί. Όλα αυτά τα χρόνια, ο κόσμος σταματούσε και αναρωτιόταν, ενώ μιλούσε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, όπως αποκαλύπτεται από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρονολογούνται από το 2012.

Σε μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις, ο Paul Drury δίνει μια πιθανή εξήγηση αφού μίλησε με τον καταστηματάρχη. Όπως αναφέρει στο Facebook, τράπεζα έκλεισε κάποια στιγμή την αντιπροσωπεία. Εάν όντως έχει συμβεί κάτι τέτοιο, τότε το πιθανότερο είναι τα παρατημένα απούλητα Volvo μαζί με τον ντίλερ (ίσως και το βενζινάδικο) να ανήκουν στην τράπεζα. Αυτή με τη σειρά της και για τους όποιους λόγους δεν προχώρησε ποτέ σε ρευστοποίηση των περιουσιακών στοιχείων. Αυτό θα μπορούσε επίσης να εξηγήσει γιατί κανείς δεν μπόρεσε να πείσει τον πρώην ιδιοκτήτη να πουλήσει κάποιο από τα οχήματα που ήταν αποθηκευμένα μέσα.

Εκτός από τα οχήματα που υπάρχουν εντός της Έκθεσης, είναι και αρκετά στους εξωτερικούς χώρους. Όπως διακρίνεται από τις φωτογραφίες έχουν υποστεί ζημιές και σκουριές. Από τις εικόνες που δημοσιεύτηκαν μπορούμε να δούμε ότι εντός και εκτός έκθεσης τα περισσότερα Volvo που βρίσκονται εγκαταλειμμένα, είναι μοντέλα της σειράς 200.

Κρίμα πάντως που μένουν εκεί παρατημένα και δεν βρίσκεται κάποιος να λύσει τα γραφειοκρατικά – περιουσιακά προβλήματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν έβγαιναν προς πώληση, θα «εξαφανίζονταν» στο άψε σβήσε.

Get it on Google Play Download on the App Store