Ελληνική Lancia Delta Integrale Martini πωλείται για 129.000 ευρώ!

Αποτελεί κοινό τόπο πως οι Lancia Delta Integrale είναι από τα πιο περιζήτητα αυτοκίνητα στις τάξεις των συλλεκτών. Μοντέλο με τόνους Ιστορίας και αναρίθμητες περγαμηνές στην πλάτη, εκ των κλασικότερων παρουσιών σε τέσσερις τροχούς της τελευταίας 30ετίας. Ειδικά όταν μιλάμε για ειδικές εκδόσεις.

Δείτε ακόμα: Lancia Delta: To άδοξο τέλος ενός θρύλου (+videos)

Η Integrale Martini 5 παρήχθη σε μόλις 400 μονάδες, με την υπ’ αριθμόν 37 να βρίσκεται στη χώρα μας και να αναζητά το επόμενο γκαράζ! Το αυτοκίνητο φέρει ελληνικές πινακίδες, βρίσκεται σε έξοχη κατάσταση, είναι μοντέλο του 1992 και έκτοτε έχει διανύσει μόλις 39.000 χλμ. Φυσικά εξωτερικά δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι ξεχωρίζει χάρις στα χρώματα της Martini, από κοινού με τις 15άρες ζάντες αλουμινίου Compomotive.

Ο 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος αποδίδει 210 ίππους στις 5.750 σ.α.λ. και 298 Nm ροπής στις 3.500 σ.α.λ., με το 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο να την στέλνει φυσικά στους τέσσερις τροχούς. Τα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε 6 δλ., το 400άρι ολοκληρώνεται σε 14,7 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 220 χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης: Ελληνική Toyota Supra «αρρωσταίνει» την παραλιακή

Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης, το αυτοκίνητο διαθέτει όλα τα απαραίτητα έγγραφα και υπερπλήρες βιβλίο service. Πόσο κοστολογούνται όλα τα ανωτέρω; Στις 129.000 ευρώ! Αν σας κάνει εντύπωση το νούμερο, να αναφέρουμε πως δεν είναι η πρώτη -και σίγουρα αποκλείεται να είναι η τελευταία- Integrale, ιδίως έκδοση περιορισμένης παραγωγής, που τιμολογείται στην περιοχή των 130.000 ευρώ. Οι θρύλοι έχουν και το ανάλογο αντίτιμο. Δείτε την αγγελία εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store