Εμπορία αυτοκινήτων φάντασμα από το 1999

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει μια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, η οποία έχει τα ίδια αυτοκίνητα στο χώρο της ακίνητα για πολλά χρόνια, όμως φαίνεται ότι λειτουργεί. Η εμπορία αυτή «φάντασμα» με την ονομασία Continental Sports Cars βρίσκεται στην πόλη Cuyahoga Falls του Οχάιο και έχει κινήσει την περιέργεια πολλών, ωστόσο κανένας δεν έχει βρει μια άκρη.

Λέγεται ότι το 1999 ο εν λόγω ντίλερ έκλεισε μυστηριωδώς τις πόρτες του. Σήμερα, μετά από 22 χρόνια βρίσκεται ακόμα εκεί και σύμφωνα με την Google είναι ανοιχτά, μόνο το Σάββατο, τις ώρες 12:00-2:00 μ.μ. Όμως, ποτέ δεν είναι ανοιχτές οι πόρτες ή να βρίσκεται κάποιος άνθρωπος εκεί. Το κατάστημα διατηρεί τα ίδια οχήματα από το 1999 και τα πάντα έμειναν από τότε «παγωμένα». Το περίεργο είναι ότι ο χώρος δεν μοιάζει εγκαταλελειμμένος με σωρούς από χόρτα, μπάζα, ερείπια κ.λπ. Ωστόσο, πολλά αυτοκίνητα έχουν σκουριές και ζημιές γενικότερα, μοιάζοντας λες και έχουν αφεθεί εκεί για να αργοπεθάνουν.

Στον εξωτερικό χώρο της εμπορίας υπάρχουν πολλά ευρωπαϊκά και ιαπωνικά αυτοκίνητα πολυτελείας, όπως είναι Mercedes, BMW, Audi, Land Rover, Lexus και Infiniti. Υπάρχουν και Nissan, Honda, Jeep, Mitsubishi, Chevrolet κ.λπ., όλα τουλάχιστον 20ετίας και κυρίως στις ίδιες και απαράλλακτες θέσεις. Στον εσωτερικό χώρο φυλάσσονται Porsche, Saab, έως και σπάνια Mercedes 190SL, Ferrari Mondial και Jaguar E-Type.

Μέσα φαίνεται ότι υπάρχει εγκατάλειψη από την σκόνη που έχει καλύψει τα αυτοκίνητα, καθώς και τα κλαταρισμένα ελαστικά. Μέχρι στιγμής, δεν είναι γνωστό ακριβώς τι συνέβη στην Continental Sports Cars, ωστόσο, το κλείσιμο της εταιρείας δεν περιλάμβανε την πώληση οποιουδήποτε οχήματος μετά. Τουλάχιστον οι… περίεργοι αλλά και όσοι θέλουν να γυρίσουν το χρόνο πίσω, έχουν μια καλή ευκαιρία να χαζέψουν όλα αυτά τα κλασικά αυτοκίνητα της δεκαετίας του 90, χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς.

Πηγές φωτογραφιών: Cars Bibles και Google Maps

Get it on Google Play Download on the App Store