Ένα Hyundai KONA για τον Iron Man

To γεγονός ότι τα αυτοκίνητα της Hyundai έχουν ανέβει επίπεδο και βρίσκονται «σύμπαντα» μακριά από ό,τι μας είχε συνηθίσει η κορεατική εταιρία πριν από 20 χρόνια, πιστοποιείται από την συμμετοχή της σε ένα άλλο σύμπαν: το κινηματογραφικό της Marvel.

Οι δυο εταιρίες συνεργάστηκαν για την δημιουργία μιας ξεχωριστής έκδοσης του ΚΟΝΑ, ενώ δεν αποκλείεται η συμφωνία να επεκταθεί και για τις μελλοντικές ταινίες της Marvel Studios, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να βλέπουμε Hyundai να συντρίβονται από τον Hulk ή να οδηγούνται από τον Tony Stark. Σε αυτό το πνεύμα κινείται το KONA Iron Man Edition, έχοντας διάσπαρτες πινελιές και αναφορές από τον δισεκατομμυριούχο playboy χαρακτήρα των comics/ταινιών. Η διχρωμία παραπέμπει στις στολές του Iron Man, με την οροφή και τα καπάκια στο κέντρο των τροχών να φιλοξενούν την μάσκα του ιδιόρρυθμου υπερήρωα. Οι ζάντες είναι βαμμένες στο ίδιο δίχρωμο μοτίβο, όπως και οι καθρέπτες.

Δείτε ακόμα: Οδηγούμε το νέο Hyundai KONA στην Ελλάδα (+τιμές)

Οι λεπτομέρειες, ωστόσο, είναι που κάνουν τη διαφορά. Σύμφωνα με την Hyundai τα γραφικά των φωτιστικών σωμάτων και των φώτων ημέρας είναι ειδικά σχεδιασμένα για να μοιάζουν -όσο το δυνατόν περισσότερο- στα μάτια του κράνους του Iron Man, ενώ τα πλαϊνά φλας μιμούνται την πηγή ενέργειας που έχει στο στήθος του ο Tony Stark και τροφοδοτεί την στολή. Τέλος, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία, τα αυτοκόλλητα «Stark Industries» στις πίσω πόρτες ξεκαθαρίζουν το ποιόν και την καταγωγή του μικρού crossover.

Στο εσωτερικό τα γραφικά του συστήματος πολυμέσων είναι αναλόγου έμπνευσης, με το Head Up Display να θυμίζει το αντίστοιχο που βλέπει ο Tony Stark στο εσωτερικό του κράνους του.

Διαβάστε επίσης: Το Hyundai Kona θα αποκτήσει γρήγορη έκδοση

To KONA Iron Man Edition θα διατεθεί κανονικά σε όλες τις αγορές του κόσμου, αλλά κατόπιν παραγγελίας. Που σημαίνει ότι θα μπορεί να το αποκτήσει κάποιος και στην Ελλάδα, είτε με τους κινητήρες βενζίνης (1.0 και 1.6 λίτρων τούρμπο 120 και 177 ίππων αντίστοιχα), είτε με τους δυο ντίζελ (1.6 115 και 136 ίππων).

Get it on Google Play Download on the App Store