Τροχόσπιτο πολυτελείας, σωστό διαμέρισμα! (+video)

Για να είμαστε ακριβείς δεν είναι το κλασικό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που οι περισσότεροι έχουμε στο μυαλό μας. Πρόκειται για ένα ρυμουλκούμενο, τα οποία κατά βάση ήταν πιο «ταπεινά» σε ότι αφορά τις δυνατότητές τους.

Όχι όμως αυτό που βλέπετε! Το εικονιζόμενο είναι ένα σωστό διαμέρισμα και παρέχει πλήθος ανέσεων και υψηλή πολυτέλεια. Το Voyage Travel Trailer της Winnebago είναι το ιδανικό όχημα για κάποιον που θέλει να κάνει διακοπές κοντά στη φύση, αλλά να μην αποχωριστεί στιγμή τις ανέσεις που λατρεύει. Η εταιρεία κατασκευής του δεν είναι καμιά τυχαία στον κλάδο των τροχόσπιτων, μιας και απαριθμεί 55 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Το Voyage Travel για αυτά που ενσωματώνει προσφέρεται σε μια λογική τιμή, από 53.165 δολάρια, ή διαφορετικά από 43.976 ευρώ. Ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει μέσα από τρεις διαφορετικές εκδόσεις: με τέσσερα, έξι ή οχτώ κρεβάτια, ανάλογα με τον κόσμο που θέλει να φιλοξενεί.

Στην μεγαλύτερη έκδοση το μήκος του αγγίζει τα 12 μέτρα, το εσωτερικό πλάτος τα 2,4 μέτρα και το ύψος τα 2,5 μέτρα. Οπότε και μπασκετμπολίστες θα βολευτούν με άνεση. Αν μπούμε στη διαδικασία σύγκρισης με ένα μικρό διαμέρισμα, το trailer αυτό έχει το πάνω χέρι, σίγουρα στον τομέα της πολυτέλειας. Προσφέρεται πλούσια επιπλωμένο, με πλήρως λειτουργική κουζίνα, κλιματισμό, και πλήθος αποθηκευτικών χώρων. Για την απαραίτητη χαλάρωση υπάρχει ένα υπέροχο σαλόνι με καναπέδες και θήκες για τα ροφήματα σας.

Αν είστε από τους τυχερούς και πάρετε μια γεύση από το Voyage Travel Trailer της Winnebago και αποφασίσετε ότι δεν θέλετε να επιστρέψετε στο κανονικό σας σπίτι, δεν θα μας κάνει εντύπωση!

Get it on Google Play Download on the App Store