Έπαθλο Opel Mokka στο Survivor All Star (+video)

To Survivor All Star επιφύλασσε μια τεράστια έκπληξη στους παίκτες, αφού θα αγωνίζονταν για το καλύτερο έπαθλο. Ο αγώνας ήταν ατομικός και ο νικητής θα κέρδιζε ένα ολοκαίνουργιο Opel Mokka, που έφτασε με ελληνικές πινακίδες στον Άγιο Δομίνικο, ύστερα από ταξίδι δύο μηνών! Πρόκειται για το Mokka 1.2 Turbo 136 hp στην πλούσια και σπορτίφ έκδοση GS, με τιμή που ξεκινά από 29.300 ευρώ.

Φυσικά κανένας από τους παίκτες δεν το περίμενε, ενώ ακόμα και όταν αντίκρυσαν το αυτοκίνητο συνέχισαν να μην πιστεύουν στα μάτια τους. Τελικά ο μεγάλος νικητής ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος επέλεξε τέσσερις συμπαίκτες του για να ταξίδεψαν στην Πούντα Κάνα, προκειμένου να γευματίσουν και να διασκεδάσουν στο διάσημο club Coco Bongo.

Το νέο Opel Mokka ήταν αναμενόμενο να προκαλέσει τεράστια έκπληξη και επιφωνήματα θαυμασμού στους παίκτες, όχι μόνο γιατί ήταν ένα τεράστιο έπαθλο, αλλά και γιατί αναμφίβολα πρόκειται για ένα πολύ όμορφο SUV. Το νέο Opel Mokka κερδίζει τις εντυπώσεις αμέσως, καθώς δεν μοιάζει με κανένα άλλο αυτοκίνητο. Όχι μόνο ως προς τη δυναμική του εξωτερική εμφάνιση, αλλά και με το πλήρως ψηφιακό του εσωτερικό, όπου κυριαρχεί το Pure Panel με τις οθόνες του πίνακα οργάνων και του infotainment. Στοιχεία που μαζί με τις κάμερες και διάφορα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, ενθουσίασαν τον οδηγό – νικητή και τους επιβάτες.

Να υπενθυμίσουμε ότι το νέο Opel Mokka προσφέρεται με μια πληρέστατη γκάμα κινητήρων βενζίνης, πετρελαίου και 100% ηλεκτρικό. Πρόκειται για τους βενζίνης 1.2 Turbo σε αποδόσεις 100, 130 (το αυτόματο) και 136 ίππων, το 1.5 diesel των 110 ίππων και το αμιγώς ηλεκτρικό των 136 ίππων. Όλοι οι κινητήρες εσωτερικής καύσης συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων, ενώ ο 1.2Τ 130 hp προσφέρεται και με 8τάχυτο αυτόματο με paddles στο τιμόνι. Οι τιμές του ξεκινούν από 25.300 ευρώ.

Παρακολουθείστε και τα σχετικά βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store