Έσπασε τη BMW του γιου του για να μην οδηγεί μεθυσμένος!

Οι ακραίες καταστάσεις απαιτούν ακραία μέτρα. Αυτό το motto διέπει λογικά έναν Ισπανό πατέρα, ο οποίος προκειμένου να μην οδηγήσει ο γιος του μεθυσμένος, τού έσπασε τη BMW του!

Το πρωτοφανές περιστατικό καταγράφηκε στο Λογρόνιο, στη βορειοανατολική Ισπανία, όταν περαστικοί είδαν έναν άνθρωπο να καταστρέφει μια σταθμευμένη Σειρά 3 E92. Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία, η οποία όταν έφτασε είδε ένα SUV να απομακρύνεται από το σημείο. Το ακολούθησαν και αφού το σταμάτησαν, διαπίστωσαν πως ο οδηγός του όντως είχε προκαλέσει τις ζημιές στο βαυαρικό κουπέ. Ο λόγος, ωστόσο, ήταν ένας που ενδεχομένως να μην έχει ξανακούσει όργανο της τάξης σε καμιά περιοχή του κόσμου.

Στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν ο 32χρονος γιος του δράστη, που αποδείχτηκε τελικά και η αιτία του κακού. Ο πατέρας του προσπαθούσε να τον αποτρέψει από το να οδηγήσει μεθυσμένος, όμως ο υιός δεν έλεγε να δώσει με τίποτα τα κλειδιά της BMW. Οι δυο τους τσακώθηκαν και, όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, ο πατέρας οδηγήθηκε σε αυτή την κίνηση από την απόγνωσή του. Από το να οδηγούσε ο γιος του υπό την επήρεια και να κινδύνευαν ζωές (η δική του και όλων των άλλων), πήρε ένα τσεκούρι και άρχισε να καταστρέφει την E92, σε μια τακτική στυλ «ή εμείς ή κανείς». Το «κανείς» αποδείχθηκε μονόδρομος τελικά, με τον πατέρα να αντιμετωπίζει κατηγορίες βανδαλισμού και να καλείται να πληρώσει τα ανάλογα πρόστιμα. Λογικά, πάντως, ο κανακάρης του πήρε ένα πολύτιμο μάθημα οδικής ασφάλειας, έστω και με ιδιαίτερα ανορθόδοξο τρόπο.

Get it on Google Play Download on the App Store