Ετοιμοπαράδοτο 2κάμπινο 4×4 για καουμπόηδες

Τα pick-up οχήματα ή αλλιώς τα «αγροτικά» όπως συνήθως αποκαλούνται, αποτελούν πολυεργαλεία για πολλούς τους επαγγελματίες, όχι μόνο για όσους ασχολούνται με αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες, αλλά και με υπαίθριες δραστηριότητες. Ειδικά τα σύγχρονα και ακριβά διπλοκάμπινα προσφέρουν όλες τις ανέσεις και συστήματα ασφαλείας των επιβατικών, συν την καρότσα για φόρτωμα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση προσθέστε και τις μεγάλες εκτός δρόμου δυνατότητες του Jeep Wrangler και το αποτέλεσμα του «μείγματος» είναι το Jeep Gladiator.

Το επιβλητικό αμερικανικό pick-up είναι τώρα έτοιμο να κυριαρχήσει και στις χειμερινές συνθήκες, με ένα περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων να βρίσκονται στην Ελλάδα. Με την κατασκευή του μοντέλου να πραγματοποιείται αποκλειστικά στις εγκαταστάσεις της μάρκας στις Η.Π.Α., ο τυπικός χρόνος παράδοσης του Jeep Gladiator καλύπτει ένα διάστημα αρκετών μηνών και έτσι η εξασφάλιση ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να αποκτήσουν και να απολαύσουν το εντυπωσιακό pick-up στην προσεχή χειμερινή περίοδο. Τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα είναι εφοδιασμένα με πλήρες πακέτο συστημάτων άνεσης, αλλά και ασφάλειας.

Αποτελώντας το μοναδικό μοντέλο της κατηγορίας του όπου ο χρήστης έχει τη δυνατότητα αφαίρεσης – αναδίπλωσης τμημάτων του αμαξώματος (πόρτες, οροφή και παρμπρίζ), το Gladiator αποτελεί το πλέον διασκεδαστικό pick-up και για την καλοκαιρινή περίοδο. Τώρα, το μοντέλο φορά τη χειμερινή του περιβολή και χάρη στο κορυφαίο σύστημα κατ’ επιλογή τετρακίνησης με κοντές σχέσεις που διαθέτει και την πιστοποίηση Trail Rated, είναι έτοιμο να κατακτήσει με απολαυστικό τρόπο και τις χιονισμένες ή γεμάτες με λάσπη διαδρομές.

Εφοδιασμένο με τον πανίσχυρο turbo diesel V6 κινητήρα των 3.0 λίτρων απόδοσης 264 ίππων και 600 Nm ροπής, αλλά και το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων, το Gladiator εκτός από εντυπωσιακή απόδοση, χάρη στην τετρακίνηση και το στιβαρό πλαίσιο προσφέρει και κορυφαία δυνατότητα έλξης, η οποία ξεπερνά τα 2.700 κιλά!

Στην Ελλάδα το Jeep Gladiator ταξινομείται ως ελαφρύ επαγγελματικό όχημα, ενώ όπως και τα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας καλύπτεται από 4ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 160.000 χλμ. Η τιμή των ετοιμοπαράδοτων Gladiator ξεκινά από τις 66.300 ευρώ (54.300 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.).

Get it on Google Play Download on the App Store