Έτσι θα είναι το νέο Honda CR-V!

Η Honda κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά της σε ότι έχει να κάνει με την νέα γενιά του CR-V που την αναμένουμε την επόμενη χρονιά! Ωστόσο μια εικόνα που διέρρευσε μας έδωσε μια μικρή γεύση για το τι να περιμένουμε.

Η εικόνα αυτή συνόδευε την κατοχύρωση πατέντας για την ιαπωνική μάρκα, έχοντας αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με το πρωτότυπο μοντέλο που είχαμε δει παλιότερα. Η ασπρόμαυρη εικόνα δεν αποτυπώνει πολλές λεπτομέρειες, σε μια προσπάθεια των κατασκευαστών να προστατεύσουν τη δημιουργία τους. Παρόλα αυτά εμείς ξεχωρίσαμε το εμπρόσθιο τμήμα του αυτοκινήτου όπου ξεχωρίζει η μεγάλη μάσκα και τα λεπτά αλλά αιχμηρά φωτιστικά σώματα. Έντονο φαίνεται πως θα είναι και το προφίλ του αυτοκινήτου, ενώ τα ευμεγέθη πίσω φωτιστικά σώματα (όσο μας επιτρέπει να δούμε η εικόνα που δημοσιεύτηκε) θα κυριαρχούν στο νέο CR-V.

Αυτό που διαπιστώνουμε είναι πως οι σχεδιαστές της Honda θα προσφέρουν ένα εύπεπτο σχέδιο για το νέο CR-V χωρίς να διαφοροποιούν σημαντικά τη σχεδιαστική του ταυτότητα. Βέβαια περισσότερα θα μάθουμε όσο πλησιάζουμε στην επίσημη πρεμιέρα του Honda CR-V που έχει οριστεί για τα τέλη του έτους.

Get it on Google Play Download on the App Store