Έξτρα 2.500 ευρώ το ράδιο στα Tesla!

Η Tesla φροντίζει να διατηρεί τα αυτοκίνητά της στην αιχμή της τεχνολογίας, από όλες τις απόψεις (άλλο αν στο τέλος τα περισσότερα στοιχεία βγάζουν πρόβλημα). Ειδικά στο θέμα του εξοπλισμού, τα οχήματα του Elon Musk προσφέρουν λειτουργίες όπως αυτόνομη οδήγηση (Autopilot), live streaming, μέχρι παιχνίδια Atari! Ραδιόφωνο, όμως, όχι!

Δείτε ακόμα: Πήρες καινούργιο Tesla; Ζήσε με τα προβλήματά του!

Το στοιχείο εξοπλισμού που είναι στάνταρ σε Toyota Starlet 35ετίας, διατίθεται ως έξτρα σε αυτοκίνητα που θεωρούνται πιο προηγμένα από το 2020! Πρόσφατα η Tesla λάνσαρε το σύστημα πολυμέσων MCU2, που προσφέρει -μεταξύ πολλών άλλων- δυνατότητα online παρακολούθησης YouTube, Netflix, Hulu και Twitch ως μέρος του πακέτου Tesla Theater, με το Tesla Arcade να απευθύνεται στο παιδί μέσα μας και να διαθέτει παιχνίδια που «λιώναμε» μικροί, όπως PacMan, διάφορα «ραλλάκια» και πολλά ακόμα. Ο συντονισμός σε AM και FM, ωστόσο, προσφέρεται προαιρετικά!

Διαβάστε επίσης: Πόσο βγαίνει η δόση για αγορά Tesla στην Ελλάδα;

Για να μπορεί κάποιος να ψάχνει ραδιοσταθμούς στο Tesla του, θα πρέπει να εγκαταστήσει επιπλέον της αναβάθμισης MCU2, την αντίστοιχη ραδιοφωνική. Κι αυτό γιατί το MCU2 αφαίρεσε τη λειτουργία του ραδιοφώνου. Το Radio Upgrade «ξεκλειδώνει» τα ερτζιανά, μετά την καταβολή 500 δολαρίων (430 ευρώ). Το θέμα είναι, πως λειτουργεί μόνο υποστηρικτικά στο MCU2. Αν δεν έχεις την «μεγάλη» αναβάθμιση, δηλαδή, δεν μπορείς να έχεις ραδιόφωνο (το παραδοσιακό, γιατί υπάρχει πάντα το web radio). Πόσο κοστίζουν τα Tesla Theater και Arcade; 2.500 δολάρια! Με λίγα λόγια, για να περιηγηθείς στους ραδιοσταθμούς μέσα σε ένα Model S ή Model X, πρέπει να δαπανήσεις 3.000 δολάρια (2.577 ευρώ)!

Δείτε ακόμα: Ο έξτρα εξοπλισμός των 443.000! (+video)

 

Πέρα από την διαχρονική παρέα του ραδιοφώνου, σε πολλές χώρες μέσω των FM εκπέμπονται σήματα έκτακτης ανάγκης για τυχόν φυσικές καταστροφές (στις Η.Π.Α. για τυφώνες, λόγου χάρη). Κοινώς, χρειάζεται. Παρόλα αυτά, η Tesla το θεωρεί παρωχημένο και το κοστολογεί έξτρα, συστήνοντας μάλιστα την ταυτόχρονη αναβάθμιση MCU2 και Radio Upgrade.

Get it on Google Play Download on the App Store