Ferrari F40 θα πουληθεί για 2,5 εκατ. ευρώ!

Η Ferrari F40 είναι ένα αυτοκίνητο που αναμφίβολα δεν χρειάζεται συστάσεις! Κατά καιρούς σας έχουμε παρουσιάσει μερικές απίστευτες F40, όπως η συγκεκριμένη σε αυτό το άρθρο που αναμένεται να πουληθεί για περίπου 2,5 εκατ. ευρώ.

Η άριστα διατηρημένη Ferrari F40 είναι μοντέλο του 1991 και θα δοθεί μέσω δημοπρασίας στις 4 Μαρτίου. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ένα από τα 1.350 αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν κι ένα από τα 213 που ήταν προδιαγραφών Η.Π.Α. Σαφώς είναι βαμμένο στο εμβληματικό κόκκινο χρώμα της ιταλικής μάρκας, το γνωστό μας Rosso Corsa. Ο πρώτος ιδιοκτήτης της Ferrari την λάτρευε και την πρόσεχε σαν τα μάτια του, έως και τον Αύγουστο του 2013, όπου και την παρέδωσε στον επόμενο ιδιοκτήτη με μόλις 5.843 χλμ. στο χιλιομετρητή της. Εξίσου προσεκτικός με την F40 ήταν κι ο 2ος ιδιοκτήτης όπου την φρόντισε στο έπακρο προσφέροντάς της ένα πλήρες service. Για την ακρίβεια της άλλαξε λάδια, φίλτρα, ιμάντες χρονισμού, ενώ άλλαξε και τα αμορτισέρ τόσο τα εμπρός, όσο και τα πίσω.

Αυτή τη στιγμή το αυτοκίνητο έχει διανύσει 6.081 χλμ. και θα δοθεί με όλα τα επίσημα έγγραφα, αλλά και με το αυθεντικό kit εργαλείων. Δεδομένων των ελάχιστων χιλιομέτρων του αυτοκινήτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τόσο μέσα όσο και έξω. Στην καμπίνα ξεχωρίζουν τα bucket καθίσματα με την κόκκινη ταπετσαρία Stofa Vigogna και το σκελετό από ανθρακονήματα. Να θυμίσουμε πως η F40 κινείται από έναν V8 twin turbo κινητήρα 2,9 λίτρων με ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου Weber-Marelli και απόδοση 478 ίππων στις 7.000 σ.α.λ.!

Get it on Google Play Download on the App Store