Φεύγουν οι τσιμούχες σε Tesla 127.000 ευρώ! (+video)

Ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία, φορά είναι που ακούμε για προβλήματα ποιότητας ή αξιοπιστίας σε Tesla. Κάθε, μα κάθε, περιστατικό όμως είναι διαφορετικό και όσο πάει, πιο ιδιαίτερο. Πάμε να δούμε τις περιπέτειες ενός Αμερικανού, που αγόρασε ολοκαίνουργιο ένα Model S Plaid αλλά βγάζει περισσότερα προβλήματα από μεταχειρισμένο 30ετίας.

Οι φωτογραφίες, το video και η περιγραφή που ανέβηκαν στο Reddit δείχνουν τις τσιμούχες από τις πόρτες να βγαίνουν και να ξεφλουδίζουν, τα πλαίσια των παραθύρων να ξεκολλάνε, τους αρμούς στα πάνελ του αμαξώματος να είναι αλλού για αλλού, ενώ ο κάτοχος του Model S Plaid αναφέρει πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στο καπό (το εμπρός πορτμπαγκάζ, δηλαδή). Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν είναι κλειστό «παίζει» τόσο που το βλέπει από μέσα, ενώ ανοιχτό κουνιέται τόσο που φοβάται ότι θα του έρθει στο κεφάλι. Εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως οποιοδήποτε κομμάτι δεν εφαρμόζει σωστά σε αυτοκίνητο 1.020 ίππων, άνετα μπορεί να δημιουργήσει πολλά και σοβαρά προβλήματα.

Ο κάτοχος του κορυφαίο Model S κατηγορεί την Tesla για την «τραγική ποιότητα κατασκευής, που κάνει το αυτοκίνητο να μοιάζει λες και το συναρμολόγησαν νήπια», τονίζοντας παράλληλα πως όλα αυτά αφορούν ολοκαίνουργιο μοντέλο 140.000 δολαρίων (127.370 ευρώ). Το Model S Plaid βέβαια ξεκινάει από τις 107.490 δολάρια (97.827 ευρώ) στις Η.Π.Α., αλλά με μερικά έξτρα εύκολα φτάνει στις 140.000-150.000. Όπως και να έχει, μιλάμε για αυτοκίνητο άνω των 100.000 δολαρίων – και μάλιστα, «του κουτιού».

Get it on Google Play Download on the App Store