Φορτηγατζής γλίτωσε τη «σούβλα» από θαύμα

Με την τύχη του μίλησε ένας φορτηγατζής στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν είδε να διαπερνούν από πίσω τον τράκτορά του δυο θηριώδεις τσιμεντένιες κολώνες και να το σουβλίζουν κανονικά, περνώντας εκατοστά δίπλα από το κεφάλι του.

Το ασύλληπτο περιστατικό, που κάλλιστα θα μπορούσε να ανήκε σε ταινία, διαδραματίστηκε σε αυτοκινητόδρομο της Τάμπα πριν λίγες μέρες. Όπως ισχυρίζεται ο 33χρονος οδηγός της νταλίκας, όλα ξεκίνησαν όταν πετάχτηκε ένα αυτοκίνητο μπροστά του και αναγκάστηκε να «τσαρουχώσει» τα φρένα. Η απότομη επιβράδυνση κατάφερε να αποτρέψει τη σύγκρουση με το τετράτροχο, αλλά είχε ως αποτέλεσμα τη βίαιη μετατόπιση του φορτίου στην καρότσα προς τα εμπρός. Φορτίο που δεν ήταν ούτε τρόφιμα ούτε ρούχα, αλλά τσιμεντένιοι στύλοι.

Δυο εξ αυτών έφυγαν από τη θέση τους λόγω του απότομου φρεναρίσματος (και προφανώς λόγω ελλιπούς ασφάλισης), για την ακρίβεια εξακοντίστηκαν, και διαπέρασαν την καμπίνα του φορτηγού ολοκληρωτικά! Όπως βλέπουμε στις σοκαριστικές εικόνες, τρύπησαν τελείως τον τράκτορα από το αμάξωμα πίσω μέχρι το παρμπρίζ, καταλήγοντας τελικά στο οδόστρωμα. Ο οδηγός της νταλίκας ένιωσε κυριολεκτικά να τον ξύνουν οι κολώνες, περνώντας εκατοστά δίπλα του. Δεν χρειάζεται να σκεφτούμε τη φρικιαστική κατάληξη που θα είχε το ατύχημα, αν οι στύλοι περνούσαν ελάχιστους πόντους πιο αριστερά (δεξιά όπως κοιτάμε). Για καλή τύχη όλων, δεν χτύπησαν ούτε κάποιο αυτοκίνητο (αυτό που προκάλεσε τον όλο χαμό, ας πούμε) μπροστά από το φορτηγό.

Get it on Google Play Download on the App Store