Φτερά έκαναν οι ζάντες σε νέα Corvette (+video)

Η ολοκαίνουργια C8 Chevrolet Corvette Stingray ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει στους δρόμους και όμως ένα τέτοιο μοντέλο έπεσε θύμα ληστείας. Ο άτυχος οδηγός ή κάτοχος μιας νέας Corvette σίγουρα θα ένιωσε να χάνεται η γη κάτω από τα πόδια του όταν αντίκρισε το θλιβερό αυτό θέαμα. Οι ζάντες είχαν κλαπεί και το αυτοκίνητο είχε κάτσει πάνω σε δύο τάκους.

Δείτε ακόμη: Chevrolet Corvette ZR1 σώθηκε στο πάρα τσακ!

Το περιστατικό καταγράφηκε στο Ντιτρόιτ και η αφαίρεση των ζαντών έγινε τα μεσάνυχτα, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί οι αετονύχηδες. Το κόστος της ζημιάς δεν έχει γίνει γνωστό, όμως σίγουρα θα είναι αρκετές χιλιάδες δολάρια. Παράλληλα, δεν αποκλείεται το αυτοκίνητο να έχει υποστεί και άλλες φθορές, αφού το πίσω μέρος έχει κάτσει στην άσφαλτο με το δάπεδο και τις αναρτήσεις. Μάλιστα από τη βιασύνη τους οι κλέφτες έχουν αφήσει παρατημένα μπουλόνια, αλλά σίγουρα δεν θα τους είναι δύσκολο να βρουν άλλα.

Δείτε ακόμη: Η νέα Corvette «κρύβει» 130 άλογα!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανώς να πρόκειται για αυτοκίνητο δοκιμών, αφού η νέα Corvette θα λανσαριστεί στις Η.Π.Α. τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Μάλλον, μετά το ατυχές συμβάν θα πρέπει η Chevrolet να ασφαλίσει καλύτερα τις ζάντες του σπορ μοντέλου της.

Δείτε ακόμη: Πατέντα και ρεκόρ κατανάλωσης για Corvette! (+video)

Παρακολουθείστε παρακάτω το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store