Γάτα παγίδευσε τη λιμουζίνα του Τραμπ!

Η μήκους 6 μέτρων θωρακισμένη λιμουζίνα «The Beast» (το κτήνος) του Προέδρου των Η.Π.Α. Ντόναλντ Τραμπ, μπορεί να είναι αδιαπέραστη από σφαίρες, βλήματα, χημικά, χειροβομβίδες και γενικά να είναι ένα πολιτικό όχημα που θυμίζει άρμα μάχης, όμως μια γάτα κατάφερε και την «παγίδευσε».

Δείτε ακόμη: Μπαλώματα με διάρκεια ζωής 10 ετών! (+video)

Ο Λάρι, όπως ονομάζεται ο συμπαθέστατος γάτος που ζει στην κατοικία της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέσα Μέι, στην Downing Street, κατάφερε και διέφυγε από τις μυστικές υπηρεσίες και κυκλοφορούσε ανενόχλητος έξω από την πρωθυπουργική οικία. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν αποφάσισε να κρυφτεί κάτω από την προεδρική Cadillac, γιατί πιθανώς ήθελε να νιώσει ακόμα περισσότερη ασφάλεια, αλλά και για να δείξει στις υπόλοιπες γάτες τις περιοχής ποιος είναι το αφεντικό.

Ο Λάρι, ο οποίος έχει τον τίτλο του «Chief Mouser to the Cabinet Office» ή αλλιώς είναι ο «Επικεφαλής διώκτης ποντικιών του υπουργικού συμβουλίου» δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία όταν η φρουρά προσπάθησε να τον απομακρύνει, ενώ κοίταξε να μπει μέσα στο όχημα του Τραμπ, αν και τελικά δεν τα κατάφερε. Πάντως έχει… κατηγορηθεί ότι είναι αρκετά τεμπέλης γάτος και μόνο ποντίκια δεν κυνηγάει.

Δείτε ακόμη: Ευρωπαϊκή χώρα απαγόρευσε τα παλιά εισαγόμενα μεταχειρισμένα

Get it on Google Play Download on the App Store