Honda Civic Type R διαμελίστηκε – οι επιβάτες γλίτωσαν

Ένα τρομακτικό ατύχημα συνέβη με ένα τελευταίας γενιάς Honda Civic Type R, το οποίο από την σύγκρουση κόπηκε στα δύο, όμως οι τυχεροί επιβάτες του γλίτωσαν από τα χειρότερα. Το ατυχές αυτό συμβάν έλαβε χώρα στην πόλη Ντένβερ της πολιτείας Κολοράντο, σε ένα κεντρικό και πολυσύχναστο δρόμο, δίπλα από ένα εστιατόριο γρήγορου φαγητού.

Η οδηγός του αυτοκινήτου και η μητέρα της σχολίασαν το βίντεο, αποκαλύπτοντας ακριβώς τι συνέβη. Σύμφωνα με την Renee Gutierrez-Martinez, το Civic Type R ανήκει στην κόρη της, ενώ τη στιγμή του ατυχήματος οδηγούσε ο φίλος της κόρης της. Ο Kevin Acosta (φίλος), ισχυρίζεται ότι εμβολίστηκαν από ένα άλλο αυτοκίνητο, ενώ διέσχιζαν τη διασταύρωση της Λεωφόρου Jewell και της Federal Boulevard. Λέει ότι αυτή η πρόσκρουση έριξε το ιαπωνικό hot hatch σε μια κολόνα, με αποτέλεσμα να χωριστεί στα δύο λόγω της σφοδρότητας.

Από καθαρή τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς, ή ακόμα χειρότερα να σκοτωθεί, αφού θα μπορούσε εκείνη τη στιγμή να υπάρχει φιλοξενούμενος στο πίσω κάθισμα ή κάποιος περαστικός. Οι επιβάτες του Civic και ο άλλος οδηγός που τους εμβόλισε, τη γλίτωσαν με μικροτραυματισμούς.

Get it on Google Play Download on the App Store